Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

Psema 

všechny recenze uživatele

Klasický Luketic, tj. sterilní vizuál, strohá akce a strnulý vyprávěcí rytmus. Ale... Kutcher s bouchačkou je fajn, Heigl střídá jeden "trademark" za druhým a scénář občas překvapí hláškou nebo bizarností. Prostě typická komedie, kterých Hollywood produkuje desítky ročně... v tomhle případě však s příbalem citu k historii kinematografie, což mi přišlo přinejmenším milé. A Catherine O'Hara je... to se musí vidět. 5+/10 ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Na Luketica spoleh není. Občas umí vystřihnout fajn žánrovku, občas klopýtne a pak najednou přijde s Vrahouny, kteří zabili filmovou kariéru Katherine Heigl a odstavili ji směrem k zaštrachaným béčkům. Ashtonovy pokusy o špionskou akci působí jako vynucená křeč, chemie hlavní dvojice nefunguje vzhledem ani dialogem a humor byl zapomenut už při první scéně v Nice. Tuhle marnost je tak vzhledem k jindy fajn hercům a scénáristům nutno brát jako ostudný omyl. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Až na jednu scénu k popukání, kdy Katherine drsně jde s bouchačkou za sukní, byl tento film docela nuda. Do těď jsem netušila, že mě Ashton Kutcher může nebavit. Možná to bylo špatným scénářem, možná to bylo Katherine, které to ve filmu, dle mého názoru, příliš neslušelo..každopádně jsem čekala víc. NIC MOC. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Něco tak pitomého, aby člověk pohledal. Přiznám se, že jsem měl problémy to dokoukat soustředěný a bez nutkání k vomitismu. O pevně semknutých rtech bez náznaku úsměvu ani nemluvě. Variací na toto téma již bylo natočeno mnoho a tento majstrštik se řadí spíš k těm horším. Tu hvězdičku dávám z milosti Tomu Selleckovi. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, bože pokolikátý už tohle vidím, ale postupně jsem chytil a bavil. Nejlepší bylo, že člověk nevěděl kdo všechno na Ashtona vlítne aneb zábavná akční hra s paranoiou. Katherine byla spíš jako doplněk, ale hodně hezký doplněk a z Ashtona jsem měl pocit, že hodně koukal na podobný filmy s Tomáškem Cruisem, protože některý gesta jsou byly vysloveně jako Tomovo zrcadlo (scéna pod stolem) . ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama