Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

Hrůša7 

všechny recenze uživatele

Špatně zrealizovaný z počátku zajímavý námět. Defakto velká nuda s předvýdatelnou budoucností. Plno na oči byjících chyb. zkrátka film se starými triky, které už nejsou atraktivní a tudíž příběh předbíhají nikoliv ho dělají zajímavý. Opravdu nepovedené dílo, které na sebe dokáže strhnout jen do doby než se na něj začnete dívat. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec tedy nic moc, což se ovšem dalo předem očekávat od filmu postrádající i malou špetku jakéhokoliv napětí. Největším průšvihem však vyhlašuji kompletní scénář filmu, který je nejenom dopředu neskutečně předvidatelný, ale i směšně hloupý. Poslední zhruba dvacetiminutovka budiž toho důkazem. Hlavní herecké obsazení velmi průměrné a nanejvýše oku lahodící když už nic. Jelikož se film tváří býti argentickou pohádkou, nechybí ani desítka dialogů ( samozřejmě bez titulků ) v rodné španělštině, což nesmírně zbožňuji, protože mám alespoň čas odběhnout do lednice pro chlazeného lahváče. Bohužel podprůměr a to ještě tu druhou hvězdu přidávám za přírodní záběry, ve kterých se díkybohu většina scén odehrává. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Další remake, jehož originál jsem neviděl. ASTD funguje z větší části stopáže jako poměrně pěkně natočený průvodce po Argentině. Dvě sličné cyklistky, kouzelná Odette Yustman, která chudák vyfasovala roli pěkné trumpety a zodpovědná kráska Amber Heard, která si zase všechno odedře, tu bloumají přírodou a užívají si než se samozřejmě "něco" stane. Vlastně jde o thrillerovou rutinu, která je zajímavá jen díky zmiňovaným fešandám. Pak je tu strašně blbě obsazený (a blonďatý!) Karl Urban, pár zvrácených zvratů a nelogických situací, které vyustí... do nikam. Tenhle film se dá doporučit vážně jenom velkým milovníkům přírody nebo fanouškovi jedné, nebo ještě lépe obou slečen v hlavní roli. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

....dve pekné ,ale hlúpe dievčatá sa niekde v ďalekom kraji argentínskom oddelia od svojej skupiny- po španielsky nevedia....idú do krčmy....pijú drinky od domácich ozembuchov....eroticky tančia.... a....juj také naivné ,blbé, nelogické,.......ale hlavne nudnééééé....od thrilleru,hororu to ma tak ďaleko ako my od Argentíny..... ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že tvůrci vsadili na to, že se většina diváků zaměří pouze na Odettu a Amber a mizerný absolutně nepromyšlený děj zůstane bez povšimnutí. Ani není potřeba se na film nijak soustředit a lehce se objeví řada nesmyslů a nepřesností. Podle toho taky ten film dopadl. Dvě hvězdy, z toho jedna za scénu v plavkách. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama