Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

maddy 

všechny recenze uživatele

Prečo sa natočil tento remake naozaj nechápem, všetko a tým myslím absolútne všetko, čo sa vo filme udeje tu už bolo videné minimáne 1000x. Posledná "naháňačková" polhodinka bola síce ako-tak napínavá, ale ani zďaleka nevynahradí predošlú hodinu, v ktorej sa nič zaujímavé nedeje. Jediná výhoda, že tam boli po celý čas pekné dievčatá a zábery na krásnu prírodu Argentíny, týmto zároveň chválim kamerama, že svoju epilepsiu nechal odloženú doma. Inak však najzbytočnejší film roka 2010, aký som videl. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že tvůrci vsadili na to, že se většina diváků zaměří pouze na Odettu a Amber a mizerný absolutně nepromyšlený děj zůstane bez povšimnutí. Ani není potřeba se na film nijak soustředit a lehce se objeví řada nesmyslů a nepřesností. Podle toho taky ten film dopadl. Dvě hvězdy, z toho jedna za scénu v plavkách. ()

Reklama

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

....dve pekné ,ale hlúpe dievčatá sa niekde v ďalekom kraji argentínskom oddelia od svojej skupiny- po španielsky nevedia....idú do krčmy....pijú drinky od domácich ozembuchov....eroticky tančia.... a....juj také naivné ,blbé, nelogické,.......ale hlavne nudnééééé....od thrilleru,hororu to ma tak ďaleko ako my od Argentíny..... ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I'M GOING TO EL PEEPEE!" ----------- Dve ultra sexy slečny (vlastne iba Odettka), ktoré, prirodzene, nemali veľa rozumu, sa rozhodli samé vybrať do najzapadlejšej rite Južnej Ameriky blízko paraguajských hraníc. Chcel som ešte dopísať, že vyzývavo oblečené, no keď som sa tak zamyslel, v zásade neboli, hoci je pravda, že s ich mega dlhými nohami by aj v kabáte vyzerali vyzývavo. Veď čo by sa mohlo na takomto tripe pokaziť, všakže? Keď niekto bude chcieť povedať, že je to len film, námatkovo v rýchlosti spomeniem na tých dvoch expertov (manžel/ka), čo chceli ukázať, že svet je krásne a bezpečné miesto, tak sa rozhodli precestovať na bicykli Blízky a Ďaleký východ, začali v Turecku a rovno tam aj skapali, alebo tie tri Európanky, čo chceli urobiť podobnú vec, len na severe Afriky, začali trip v Maroku a div sa mi svete, tam aj skončili, s odrezanými hlavami x) Hviezdu za Odette a jej nohy, keďže odpad za stupiditu dať nemôžem, nakoľko film to tak chcel. Verbalitov koment top. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je třeba vycházet z toho, že se jedná o remake argentinského filmu pojednávající o dvou kamarádkách, které se oddělily od své skupiny a rozhodly se ve dvojici na kolech sjet Argentinu. A při té příležitosti, když už takové dvě atraktivní holky jako jsou Amber Heard a Odette Yustman zavítali do takové exotické země, si místní pánové řekli, že je unesou a vydělají na nich peníze. A jak řekli, tak udělali, ale to dá rozum, že obě současně unést nemohli, a tak unesli brunetu. Blondýna však nebyla tak blbá a brzy jí došlo, že by měla svoji kámošku jít hledat než bude pozdě. A bude pátrat, ječet a zběsile utíkat před svými pronásledovateli. Trojlístek ještě doplní Karl Urban v roli tajemného cizince, u kterého není jisté, jestli hraje dobrého nebo hajzla. Představte si horor, z kterého někdo vystříhal všechny drsné scény a ponechal tam hodně záběrů na lepé představitelky, okolní malebnou krajinu a aby se neřeklo, tak pár scén, kdy dívky utíkají před svými únosci. Zdráhám se označit film za horor a nejprve jsem myslel, že subžánr torture porn bude mít nový přírůstek, ale horor bez pořádných hororových scén prostě není horor. Je to příliš uhlazené, ale na vizuální stránku, hudbu nebo herecké výkony si nelze stěžovat. Odškrtávám i přesto další zemi, do které se nikdy nepodívám. Sbohem, má Argentino. A příště prosím o hororovější přístup. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama