Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (258)

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Kdyby se točil biografický film o žokeji Josefu Váňovi, jeho kobylu (legendárního Železníka), by zcela jistě musela hrát Sarah Jessica Parker. Zde naopak být vůbec nemusela. Anglosaské krásky pro romantické komedie zkrátka vypadají jinak. A tento film nutně potřebuje nadprůměrnou herečku do hl. role aby to celé vytáhla nahoru. Komedie/drama/romantika – ne/ne/ne. Podprůměr, slabých 40%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Znovu podivně mrkající Hugh Grant s plačtivými grimasami a Sarah Jessica Parker, která nechce zestárnout a má na ní ne úplně slušivý účes, v podivné reklamě na americký venkov. Situace, do kterých se dostávají, byly mizerné už v polovině devadesátých let. Nápady chybí, romantika je rutinní, fórky jsou ohrané. Co tam máte dál? ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Typický příklad toho, jak se nemá točit romantická komedie. Když nemáte žádný příběh ani dobrý nápad a všem co vám zbylo jsou několikrát provařená klišé a nesympatické postavy, tak z toho nic kloudného nevznikne. Marc Lawrence je navíc totální rutinér, takže se tady neobjeví opravdu nic co by se dalo nějak pochválit. Mezi hlavní dvojicí to vůbec nefunguje, chemie je nulová. Navíc jsou ty postavy tak otravné a nesympatické, že jim budete spíš přát, aby je sežral ten digitální medvěd, než aby se daly dohromady. Sarah Jessica Parker je stále nesnesitelná a Hugh Grantovi tohle xté hraní stále stejné role už prostě nežeru. Chudák Sam Elliott, ten jediný vypadá drsně všude a v každém věku. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Mám docela rád filmy,kdy si městem zhejčkaný lidičky zvykaj na život na venkově.Většinou to přináší vtipný situace.Jenže v tomhle filmu toho vtipnýho moc neni,a co se týče S.J.Parker(ový),tak ta byla tak hysterická a trapná,že byla až na zabití.Trošku to v rámci možností zachraňuje H.Grant,kterej snad špatně hrát neumí a pak ta zápletka,takže nakonec film Ten průměr zaslouží,i když s odřenejma ušima.60%. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Hugh Grant i S.J. Parker jsou mi nesympatičtí od prvního pohledu, navíc Hughův britský přízvuk mě štval po celý film. I přesto jsem se docela bavil a čekal jsem o dost větší průšvih, který se naštěstí nekonal. Vtipné momenty (nebo spíše jen narážky) nejvíce postihují newyorkské obyvatele s protikladem na americký venkov, ale když to řeknu trochu s nadsázkou - myslím, že každý si dokáže představit zatvrzelé Pražáky na vesnici. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)
  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)

Reklama

Reklama