Reklama

Reklama

Kurošicudži

(seriál)
Trailer 6
Animovaný / Akční / Fantasy / Komedie / Mysteriózní
Japonsko, (2008–2024), 22 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Jana Toboso (komiks)

Hrají:

Maaja Sakamoto, Daisuke Ono, Džun'iči Suwabe, Romi Paku, Šundži Fudžimura, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Noriaki Sugijama, Šinnosuke Tačibana (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Je mu teprve dvanáct let a už je hlavou rodiny. Zřejmě to bude tím, že jeho rodiče mu zavraždili a jeho se zabít pokusili. Bylo by se jim to podařilo, kdyby Ciel Phantomhive neuzavřel smlouvu s démonem. Ten mu pomůže vypátrat a eliminovat vrahy jeho rodičů, na oplátku dostane Cielovu duši. Mezitím, než se jim podaří zjistit, kdo zavraždil Cielovi rodiče, musí démon uposlechnout každý jeho přímý rozkaz. Důkazem této smlouvy je znak na Cielově oku a démonově ruce. A tak Ciel s novým sluhou Sebastianem Michaelem zažívá spousty dobrodružství, jež spějí jen k jednomu konci… (Zíza)

(více)

Recenze uživatele Carol Pifková k tomuto seriálu (3)

Kurošicudži (2008) 

Ciel bol mojou inšpiráciou pri výbere tetovania a neľutujem... i keď Sebastiana som mala radšej.. ()

Season 2 (2010) (S02) 

Spočiatku som bola sklamaná, že je tu nový sluha a jeho pán, ktorí vystriedali Ciela a Sebastiana. No akonáhle sa tam objavili veľmi som sa potešila. Bohužiaľ druhé pokračovanie ma akosi nechytilo... dopozerala som to vlastne len kvôli Cielovi a Sebastianovi... Aloisa som si absolútne neobľúbila a o jeho sluhovi už ani nevravím..... Hudba však bola opäť super tak ako v Kuroshitsuji I, a preto dávam 3* ()

Book of Circus (2014) (S03) 

I keď moje plece zdobí Ciel, vždy som mala radšej Sebastiana. Vždy niečím prekvapí, na druhej strane Ciel je ten lepšie vyzerajúci, čo sa týka jeho módnych kreácií. Je to už dávno čo som videla dáky diel s touto dvojicou a rada som si oživila znova pamäť. Prvá polka seriálu ma ale skôr nudila, tá druhá už potom fakt stála za to. Staré dobré krvavé Kuroshitsuji. Trošku som sa bála, že nič takého sa nedočkám ale našťastie tvorcovia nesklamali. ()

Reklama

Reklama