Reklama

Reklama

Kurošicudži

(seriál)
Trailer 2
Animovaný / Akční / Fantasy / Komedie / Mysteriózní
Japonsko, (2008–2024), 22 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Jana Toboso (komiks)

Hrají:

Maaja Sakamoto, Daisuke Ono, Džun'iči Suwabe, Romi Paku, Šundži Fudžimura, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Noriaki Sugijama, Šinnosuke Tačibana (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Je mu teprve dvanáct let a už je hlavou rodiny. Zřejmě to bude tím, že jeho rodiče mu zavraždili a jeho se zabít pokusili. Bylo by se jim to podařilo, kdyby Ciel Phantomhive neuzavřel smlouvu s démonem. Ten mu pomůže vypátrat a eliminovat vrahy jeho rodičů, na oplátku dostane Cielovu duši. Mezitím, než se jim podaří zjistit, kdo zavraždil Cielovi rodiče, musí démon uposlechnout každý jeho přímý rozkaz. Důkazem této smlouvy je znak na Cielově oku a démonově ruce. A tak Ciel s novým sluhou Sebastianem Michaelem zažívá spousty dobrodružství, jež spějí jen k jednomu konci… (Zíza)

(více)

Recenze uživatele Rami k tomuto seriálu (2)

Kurošicudži (2008) 

Tato anime série není tak špatná (ale ani tak dobrá) jak tu někteří píší. Problém vidím především v rozdílné kvalitě jednotlivých dílů. Některé jsou jednoznačně za 5 hvězdiček, jiné tak za 2. Bohužel se v sérii průběžně objevují nelogičnosti a jen tak se uprostřed děje objevují postavy, aby vše zvrátily. Animace je průměrná. Aby se vám tato anime líbila, je téměř nutností najít si v ní nějakého svého favorita (jak je to mimochodem u většiny snímků, tohoto žánru). Pokud se tak nestane, tak ho možná ani nedokoukáte. Z tohoto anime totiž doslova čiší japonská ujetost (okázalost, pompéznost, kýč, překrucování faktu, nadšení z viktoriánské doby, občasná infantilita a strojová neměnnost charakterů a jejich postojů). ()

Season 2 (2010) (S02) 

Více temnější než infantilní jednička. Až mi občas některé úlety chyběly.Tvůrci se tu snaží zamotat "příběh" výkladem smluv mezi sluhy a jejich pány. Mnoho věcí se doslova vycucá z prstu a spousta nelogičností vás praští přes nos. Je neuvěřitelné jak málo děje se dá roztáhnout do 12 dílů. Jednu věc ale tato série zajistila - rozčarování fanynek. Démon zůstává démonem, ať je to ten, či onen. ()

Reklama

Reklama