Reklama

Reklama

Preacher - Série 1

(série)
USA, 2016, 10 h (Minutáž: 60 min)

Scénář:

Garth Ennis, Sam Catlin

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Dominic Cooper, Joe Gilgun, Ruth Negga, Lucy Griffiths, W. Earl Brown, Tom Brooke, Anatol Yusef, Ian Colletti, Derek Wilson, Jackie Earle Haley, Ricky Mabe (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (26)

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako znalec komiksu se mi chce zvracet nad vytřením si prdele předlohou, ale není to takový zděšení jako u Lucifera...i tak je to výsměch předloze, jednu super scénu vystřídá následně tuna nezajímavých scén, které nudí a děj nikam neposouvají. No, prostě zklamání na plné čáře...více v komentáři k seriálu ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost jsem se na tento seriál těšil (i když jsem komiksy o Preacherovi nikdy nečetl), ale bohužel moje cesta deseti díly první série byla poměrně trnitá. První díly mě příliš nenadchly - hodně postav, hodně dějových linek, v podstatě žádné nebo velmi pozvolné vysvětlování a hlavně minimum akce (ano čekal jsem nářez od první do poslední minuty). Zvažoval jsem, že dokoukám první řádu a na druhou se dívat nebudu. Ale nakonec poslední dva díly první série to pořádně rozjely a já v nich dostal to, co jsem čekal od začátku, tedy zábavnou krvavou jízdu, která se s ničím nemaže. Poslední epizoda byla naprosto luxusní, takže nakonec dávám 4* místo plánovaných tří a těším se na druhou řadu. ()

Reklama

Disease 

všechny recenze uživatele

K seriálu jsem přistupoval s tím, že s původním komixem asi nebude mít mnoho společného. Nicméně i přesto je to hodně špatné. Herci přehrávají jak v nějaké parodii a humor je tu přítomný v podivné podobě, takže celkově to na mě působilo jako nějaký amatérský počin, kdy si parta kamarádů vezme kameru a hurrá na to. Další série nechám být, ztráta času... ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Fuuuuck a doprdele k tomu...Já jsem nadšená...Jednotlivé díly mají kolísavou tendenci, ale konec mě opět přesvědčil...Jesse s Cassidym jsou sqělá dvojka + Tulip, tomu dodává šťávu...Podotýkám, že neznám komiks, takže pro znalce to bude asi o něčem jiném...Mě jako neznalci se to , ale moooc líbilo...Je to takový mišmaš s šílenými postavami, divnýma týpkama a vůbec o divným městě v Texasu, který ovšem znázorňuje americký dějiny v kostce...Bůh masa a konzumu vyhrává a je na Kazateli, jestli najde toho skutečného...Za mě 85% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série obsahovala celou řadu slabých momentů, ale vydýchal jsem je a užil jsem si radši momenty podařené, naštěstí ani těch nebylo málo. Seriál mixuje brutální krvák s komedií, která místy přechází až do frašky, přivádí na scénu dva anděly v ilegalitě, přátelského upíra, který ujíždí na alkoholu a opiátech, kazatele s temnou minulostí a obyvatele městečka, v němž bych se fakt nerad vyskytl. První řada mi přišla jen lehce nadprůměrná, ale na druhou stranu mě nijak nezklamala, takže druhou sérii určitě uvidím. ()

Galerie (247)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně při příchodu andělů k cestovní agentuře si můžete všimnout plakátu, lákajícího k horské návštěvě Československa. (Reyak)

Reklama

Reklama