Reklama

Reklama

Becky Fullerová (Rachel McAdams) je mladá, krásná, ambiciózní a právě získala vysněnou práci. Přesto se její život řítí do pekel. Scenáristka Aline Brosh McKenna lehce oprášila vlastní úspěšný model z komedie Ďábel nosí Pradu a stvořila další variaci na téma souboje „Panny s Netvorem“. Zaměstnání televizní produkční je ideální pro workoholiky, kterým to stejně rychle mluví jako myslí a kteří nemají problém zařídit na počkání nemožné. Tedy i pro Becky, která má zachránit vadnoucí ranní televizní show jménem Rozbřesk, jejíž podíly na koláčích sledovanosti jsou tenké jako papír. Akční Becky má mraky nápadů, co udělat jinak a lépe, jenže hned ten první se promění v permanentní noční můru. K moderátorské harcovnici ranního vysílání Colleen Peckové (Diane Keaton) se totiž rozhodne přidat legendu mezi americkými žurnalisty Mikea Pomeroye (Harrison Ford). Tenhle nesympatický a nafoukaný potížista jí vinou smlouvy, kterou má podepsanou s televizní společností, nemůže poslat kamsi, a tak jí z moderátorského křesílka alespoň znepříjemňuje život, jak se dá. Aby bylo ještě hůř, nebezpečně to skřípe i mezi ním a Colleen, a aby bylo úplně nejhůř, koláče se dál ztenčují, i když už to skoro nejde. Tváří v tvář nevyhnutelnému krachu se Becky pokusí o nemožné, ačkoliv bezmála stachanovské nasazení jí začíná komplikovat rodící se vztah k jednomu z kolegů (Patrick Wilson). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (511)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Od filmů tohoto typu moc neočekávám, ale jsem ráda, když mají nějakou šťávu. Tady ji v první polovině docela postrádám. Ano, je to tak...Málem to byl průšvih..Naštěstí ho ale zachránil konec v podobě omelet od Harrisona Forda a celkově humornější druhá polovina. Znovu už vidět nemusím. Pokud ho tedy HBO nezačne vysílat třikrát denně. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Televizní producentka, co by kvůli většímu koláči sledovanosti posnídala i z ucha vlastní mrtvé babičky a jako její protipól jedno kyselé zprávařské zelí v podání H.Forda.. Ač se to možná na první pohled nezdá, koncept je stejný jako u romantických komedií - jen je partnerský vztah nahrazen vztahem pracovním (dokonce nechybí ani závěrečný uvědomělý sprint vstříc „té správné“ volbě).. Snídaně s novou produkční na koksu tak ve finále zůstává jen další „koblihou hrající si na vlákninu“ a přiznejme si, ta snaha o šarm, či jiskření ještě černobílých konverzačních komedií byla poněkud křečovitá. Sám nevím, za co dávám třetí hvězdu. Možná z lítosti k Pomeroyovi, protože ať se brání sebevíc, stejně nakonec uvidí vyšetření jeho prostaty půl Ameriky. A živě.. Poslední spojovací materiál do truhly pak byla přehnaně ambiciózní postava R.McAdams. Ne nadarmo se říká, že je lepší být pasivní alkoholik, než aktivní workoholik.. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade nejde len o moju slabosť pre Rachel McAdams, ale o celkový dojem z tejto tuctovej, miestami trápnej no stále "dobrej" komédie. Potešil aj deduško Ford a jeho sĺza, ktorá ma núti pridžmuriť oči... 6/10. Inak pravdou je, že sa na to nedá v určitom zmysle pozerať, pretože tzv. "teleráná" sú verejne známe sračky... nooo Rachel je Rachel, ach joo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Člověk by nevěřil, kolik legrace se dá hned tak po ránu užít v televizní stanici. Stres na všechny strany, práce s lidmi, člověk šílí a pokud není workoholik, asi mu i praskne lebka nervy. Rachel McAdams je ale hrdinka tohodle filmu. Ona nejen, že stres háže za hlavu, ona na něj v tom spěchu ani nemá čas. Problém ale je, že já pak kolikrát nestíhám i samotný film, kterej chvílemi žene tak, že ani pár volů by mu nestačil. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Taková ta správná jednohubková komedie, která má sice trochu předvídatelný scénář, ale skvělé obsazení to utáhne i v těch nejklišovitějších momentech. Rachel McAdams je roztomilá, Diane Keaton není po delší době otravná a hláškující Harrison Ford si to užívá. Celé to navíc doplňují skvěle napsané dialogy. Jenom se to mohlo celé o trochu zkrátit a trošku ubrat na tempu, které je někdy až příliš pomalé. I tak ale příjemný film. Navíc, kde jinde narazíte na Diane Keaton, jak rapuje s 50 Centem? 70% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • IBS News Studio je skutečné televizní studio pro zpravodajství a zábavné programy. (ČSFD)
  • Mnoho z odvysielaných správ zobrazených vo filme boli skutočné príbehy, ktoré boli vysielané počas povodní v Iowe v roku 2008. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno