Reklama

Reklama

Když se maloměstská dívka jménem June na letišti seznámí s tajemným cizincem, má pocit, že našla muže svých snů. Roy je ale tajný agent, který na sebe vzal nelehký úkol chránit geniálního vynálezce Simonse, jenž vyrobil baterii, která se nemusí dobíjet. Proto je Simons cílem obchodníků se zbraněmi. A Roy jim stojí v cestě. Hned na začátku spadne letadlo s Royem a June a oni jediní pád přežijí. A pak už se rozjíždí nekonečná honička, kdy June zjistí, že je pro lásku schopná dělat neuvěřitelné věci, a Roy jí v tom výborně sekunduje. Rozjíždí se superakční podívaná, kdy se tento pár vyhýbá kulkám v Bostonu, skáče po střechách v Rakousku a na motorce ujíždí před býky v Seville. Nepřátel je ale daleko víc, a tak se June se Simonsem octnou v zajetí obchodníků se zbraněmi a je jen na Royovi, aby je zachránil. Akce se ale úplně nezdaří a Roy skončí postřelen v hluboké řece. Na hladinu se už nevynoří... (TV Nova)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

dobře mu to Diazka vrátila :) nenašel jsem ve filmu slabé chvilky, a velká čest Mangoldovi... takové ty mžiky vědomí, kdy byli omámení a pár vteřinové akční scény mezitím byly výborné... jde vidět, že si s tím kameraman s Mangoldem pěkně pohráli a neodflákli to...

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

lumidek

lumidek (hodnocení, recenze)

Oni to nemysleli vážně a já jsem se vážně dobře bavila! To byl nejvtipnější film TCho?

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Lukinsons: tak ten film se bere s určitou nadsázkou, já od toho čekal akční komedii oddechovku a příjemně jsem se bavil... nevím co jsi od tohoto žánru a filmu čekal ty... ale buď jsi nepochopil smysl filmu, nebo nemáš rád takovéto žánry...

Lukinsons-

Lukinsons- (hodnocení, recenze)

Jeden z nejtrapnejsich filmu nove doby 1* a jen, protoze jsem to ani nedokoukal, kdyby jo, tak to bude asi odpad! 
 
A teď do mě :-)

Uživatel rounen smazal svůj příspěvek.

jacksparrow2

jacksparrow2 (hodnocení, recenze)

Výborný film. Vtipné hlášky, strhujúce scény, Tom Cruise vo výbornej kondícii. Mohli by spraviť aj dvojku.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Všetci mi hovorili, že to bolo o ničím keď si to pozreli, ale mňa to bavilo od začiatku až dokonca :-)

Lucky;)

Lucky;) (hodnocení, recenze)

Je prostě potřeba se na to koukat správnýma očima - je to "akční komedie". V týhle rovině to baví perfektně :)

Uživatel rounen smazal svůj příspěvek.

mendrit

mendrit (hodnocení, recenze)

Ta fotka(3) jak Tom a Cameron ujizdi spolu na motorce pred byky je primo jak scena ve filmu ? To jakoze hodne slabe a na film se nemusim tak vubec divat....

blanes

blanes (hodnocení, recenze)

tak v prvej polovine som chcela diazovu sama zastrelit... druhej ma bavila... :)

 (hodnocení, recenze)

jestli nekdo zere kickass tak presne tak zeru zas ja tendle film...pro me narez jak se patri..fuck kickass. Tom Cruise v nejlepsi forme stejna tak i slusiva Cameron diaz

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Nevada

Nevada (hodnocení, recenze)

Musím říct, že rozšířená verze, která je na DVD, se mi líbila ještě víc než v kině.

DarkDeril

DarkDeril (hodnocení, recenze)

moc dobrá oddychovka... takovej film u kterýho člověk fakt přemejšlet nemusí :D

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Pre mňa najlepšia akčná komédia roka. A konečne ma Cruise bavil v akcii, omnoho lepšie, ako celá trilógia Mission: Impossible dokopy.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Stallone: ja naprosto stebou souhlasim,přesně takovej pocit jsem měla taky...// od filmu jsem očekával velkej HIT a taky se povedl,nádhera...klidně by to mohl být další díl mission impossible... a měl jsem podobný pocit jako bych viděl film Nájemní vrazi,se stallonem a banderasem... a musím uznat že vybraly výborný pár Cruise,Diazová... mohly by natočit spolu víc podobnejch filmů...a jsou hodně sympatičtí,u mě nejsympatičtější pár hollywoodu..bravo...

Phoenix999

Phoenix999 (hodnocení, recenze)

Veselá parodie, pohodovka s vtipem a velké překvapení s Tomem, byl sladký a milý...

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tak jsem se vrátil z kinoprojekce kterou jsem opět navštívil po boku své přenádherné přítelkyně. Musím říct, že jsme si to parádně užívali. Film je prostě super. Oba jsme se drželi za ruku, koukali po sobě a představovali si, že to jsme právě my dva. Takový život chci žít. Toto je nádherný sen.

Pethushka

Pethushka (hodnocení, recenze)

Film byl živý..chvíli jsem měla pocit, že je to ta nejlepší komedie, kterou jsem kdy viděla. Za chvíli to byl dobrý akčňák a nechyběla ani romantika. Jsem mile překvapena, jelikož jsem film nejprve pomyslně řadila k nepovedeným Vrahounům a Morganovým.

Související novinky

Pistolníci nevymřeli

Pistolníci nevymřeli

23.12.2010

James Mangold to už s westernem jednou zkusil, když natočil remake klasiky 3:10 Vlak do Yumy. Letos se vrátil do současnosti a zkusil akci v rozpačitě přijatém Zatím spolu, zatím živi. Teď tyhle dva… (více)

Les Grossman – Tom Cruise – celovečerák

Les Grossman – Tom Cruise – celovečerák

12.06.2010

Postava plešatého, chlupatého a tančícího „tlustého parchanta“ Lese Grossmana byla pravděpodobně to nejvtipnější, co nabídla Tropická bouře. Tom Cruise vklouzl do masky fu**ujícího producenta i pro… (více)

Woo, Cruise a válečný velkofilm?

Woo, Cruise a válečný velkofilm?

28.10.2009

John Woo sice kvůli problémům s rozpočtem nenatočil svůj epos z dob čínské revoluce 1949, zřejmě se ale vrátí do podobného období s válečným velkofilmem Flying Tigers. Ten by měl vyprávět skutečný… (více)

Cruise v Hobitíně? Cože?

Cruise v Hobitíně? Cože?

30.08.2009

Nejdřív seriózní informace: následujícím filmem Toma Cruise bude prozatím nepojmenovaný špionážní thriller, předtím známý pod názvem Wichita. Tom si v něm zahraje agenta, který se prostřednictvím… (více)

Reklama

Reklama