Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bran trénuje s Tříokým havranem. V Králově přístavišti Jaime udílí rady Tommenovi. Tyrion se dožaduje dobrých zpráv, které si ale musí zajistit sám. Na Černém hradě se Noční hlídka staví za Thornea. Ramsay Bolton předkládá plán a Balon Greyjoy zvažuje další návrhy. (HBO Europe)

Videa (2)

Z natáčení  - D.B. Weiss, David Benioff

Recenze (42)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný. Zvrat za zvratem a to všechno již v příběhu oproštěném od knih George R. R. Martina. Mám radost z toho, jak se vše vyvíjí a (konkrétně zde) finální "procitnutí" mi přijde jako jediný pozitivní závan, kterého se tento seriál kdy dopustil. Až mi skoro přijde líto, že to neskončilo o chvíli dříve, reálněji. Ovšem natěšenost na další díl, který mi odpoví na otázku, co toto procitnutí přinese, je maximální. Nemám co dodat. Seriálová špička a zatím šestá série jede v kvalitativní úrovni čtyřky. Tedy vrchol. 95% ()

buzzwoody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod celého seriálu, která nakopla šestou sérii hodně vysoko. V Jonovo oživení jsem doufal a potěšilo mně, že přišlo už takhle rychle a vůbec mi nevadilo, že to bylo tak trochu očividné, že se to stane. Aspoň to dlouho neprotahovali a nechali místo taky jiným. Trochu mě mrzelo, že nedojde k bitvě s Noční hlídkou, ale myslím, že k ní dojde stejně. Tvůrcům konečně došlo, že Balon Greyjoy má být pod kytkama (nebo spíš pod vodou) už dávno, tak nám jen honem připomněli, že existuje a poté ho odstranili. Jestli Theon opravdu od Sansy odjede, tak bude hodně rychle po smrti a rod ze Železných ostrovů se propadne do sraček. Tyrionova momentka s draky byla poměrně nudná, protože všichni věděli, že se mu nic nestane. Aryina část je snad ještě nudnější než Daenerysina, kterou tentokrát pro jistotu vynechali (možná proto byla epizoda tak dobrá). Za zmínku pak ještě stojí i Bran, který se konečně zase objevil a flashback s Lyannou odhalil největší plot twist všech dob --- Hodorovo pravé jméno a schopnost mluvit!! Nebýt tohoto detailu, tak by ale jeho chvilka slávy nebyla tak zajímavá. Nejvyšší Vrabčák už překáží příliš a měli by ho do konce série odstranit. Celkově by se ale tato epizoda skutečně vešla minimálně do top 10 ze všech ostatních epizod. 90% ()

Reklama

Ereniss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po konečné scéně jsem nadšeně mávala ručičkama a nožičkama jako batole. Jen Ramsay se u mě korunoval na největšího kripla všech dob a pomalu nebožtíka Joffa shazuje z trůnu všech kriplů. Potěšilo mě i dění na Železných ostrovech, které teda mělo proběhnout už pěkně dávno. Tak velmi nedočkavě vyhlížím příští týden a další díl. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase jsem jednou evidentně nepochopil tvůrčí záměr, nebo si scénáristé myslí, že jsem sklerotik. Noční hlídka, na kterou spoléhá celý civilizovaný svět skládá bez boje zbraně, i když ještě pár epizod zpět bojovali její muži doslova do poslední kapky krve. Tyrion se převlékne v Meereenu za kupce a na ulici už ho nikdo nepozná pokud se neprozradí svou velkopanskou chůzí? A já vůl si celou dobu myslel, že je trpaslík! Jsem to ale bloud! Po dvou dílech je to zatím o ničem. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kde je Lord Bolton? Já jsem Lord Bolton...  :-))  Aktuálně nejlepší zloduch mezi živými Ramsay se prokousává k moci. Na rozdíl od slizkého Jofreyho, Ram je zloduch kterého si zamilujete... Tyrion tady projevuje zřejmě nejodvážnější skutek celého seriálu a Rudožena si trochu napravuje reputaci po upálení Stanisovy dcery. A závěr samozřejmě dokonalost. PS: Nerad se vyjadřuju ke komentářům druhých, ale tihle kolegové už mě fakt iritujou - vážně nechápu proč někdo čumí na pátou sérii seroše, kterému každé  epizodě dávají průměrně dvě hvězdy a furt brblají jaká je to pruda a nuda. Tak to napište do komentu seriálu a neotravujte s tím u každé epizody. Takže cenu za nejotravnější  komentáře GOT získávají: kiddo, JohnMiller a Necrotongue... ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama