Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se vydává za zeď. Tyrion se setkává s Jaimem a Cersei oznamuje Jaimemu novinku. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (47)

Sidonka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu nevím jak hodnotit. Poslední dvěma epizodám bych dala jednu hvězdičku, oproti prvním sériím je to propad až takřka do odpadních vod. Jenže seriál pořád sleduji a pořád mě více méně jakš takš baví, i když i o tom by se už také dalo polemizovat. Bojím se, aby se Hra o trůny nezvrhla v sebeparodii. Nebudu vypisovat nelogičnosti, které se vynořují jak se scénáristům zrovna hodí, jenom bych spoilerova a většina diváků si to stejně nějak osobitě zdůvodní. - Nebojím se o mnohé postavy, protože vím, že jsou tací, co zajisté přežijí žár ohně, sebedelší pobyt pod vodou a každý meč na ně namířený bude mířit zaručeně vedle.Nebudu už řešit to, že některé postavy z kraje sedmé řady se nám náhle vypařily do ztracena, však oni náhle zase někdy spadnou rovnou odněkud z nebes. Možná, když se tvůrcům zachce.- Takže závěrem: když přistoupím na to, že koukám prostě na nesmysl, co šel řádově dost dolů, na seriál, co byl kdysi Top a teď je na podstatně nižší úrovni a nebudu ty dvě kvalitativní dimenze srovnávat, můžu dát s klidem tři hvězdy, jen to fikne. Prostě přistupuji na hru, v níž už nejde o trůny, ale hru o to, co ještě snesou skalní fanoušci seriálu. A jak se zdá, my toho sneseme hodně. Koneckonců, furt lepší než nějaká ta Esmeralda, ne? ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentar muze a bude obsahovat SPOILER Nevim jestli jsem se stal kritickym k tomuto serialu anebo kvalita sla dolu, ale trochu me vadi nektere veci. 1) Jamie na konci minuleho dilu padal az kdovikam a logicky, kdyz ma brneni a kovovou ruku, asi zrovna na plavani to nebude a pak na zacatku tohoto dilu se vynori, jak kdyby nic a co vic, o takovy kus dal.. To, ze dracek je jak novy, po tom zasahu od Bronna, se da jeste pochopit ikdyz teda taky jsem se nad tim dost pozastavil. Ale pak prijde ten brilantni napad.. "Pujdeme zajmout chodici mrtvolku za zed. Sice moc nevime proc, ale urcite to je super napad, protoze nas je 10, jich je nepocitane. Ale tak treba se tam nekde jeden zatoula, my ho jen tak v pohode chytnem a odkracime zase zpatky.. Kdyby si aspon vzali Branna s sebou nebo kdyby skrze jeho schopnosti nejakeho privedli a co ten strejda, co Brannoj pomohl? Nehlede na to (ikdyz to asi Jon Snow nevi) stejne mrtvej neprejde pres tu "magickou" zed.. Game of Thrones mam rad, ve vysledku to asi je jeden z nejoblibenejsich mych serialu, ale tenhle dil je asi prvni, ktery me stval a zklamal. ()

Reklama

kkarx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mizerný scénář, strašně uspěchané. Na to, že jsme vždy sledovali osudy každé postavy, která musela překonávat mnohdy těžké překážky a daleké cesty, se tento díl uchýlil až k primitivismu. Všechno je najednou jednoduché. Dostat se do Kings Landing - žádný problém, sjednat schůzku s bratrem - žádný problém. Hlavně aby se sešli všechny postavy, které se před nedávnem ještě nenáviděli, nyní však budou přátelé na život a na smrt. Mizerné je též nakládání s časem. Jak dlouhá doba tedy uběhla mezi všemi těmito událostmi? I ta úvodní scéna je na hlavu. V minulém díle jsme viděli jak se Jamie potápí bezmocně v brnění do vody. Z toho se nedá dostat ne? Čekal jsem nějaké vysvětlení, podvodní akci a ne že se zázračně s Bronnem objeví na břehu snad 1 km od místa události. A Daenerys se trošku změnila i vizuálně v nacistku a dělá si táborák z vězňů, protože je nechce držet v zajetí. :-o Ale zajímavý je rozhodně obrat od dobrodružného žánru k hororovému. Pocitově se to velmi odchýlilo od všech předchozích dílů, víc je kladen důraz na osud oproti svobodné vůli, barvy vybledly, přidalo se hlavně na temnotě, což sice dává smysl, ale ten přechod je víc než zbrklý. A ta mise vůbec nedává smysl. Proč něco dokazovat Cersei. Nemá už prakticky nic, čím by mohla Daenerys ohrozit a stejně jí je nějaký zombie naprosto ukradený... ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě výborný díl, přinesl opět něco zajímavého. Začíná to dokonce vypadat, že seriál spěje ke svému konci. No uvidíme, jak se to vyvine dál, protože tato epizoda přinesla spoustu možností, jak jít dál. Ale určitě se něco zvrtne. Vždycky se něco zvrtnout. Musí se něco zvrtnout, chce to smrt nějaké z hlavních protagonistů. Prostě jen tak. Aby to bylo zajímavé. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po troch akciou nabitých epizódach muselo prísť upokojenie a aj prišlo, asi v podobe dosiaľ najslabšej epizódy série. Neznamená to však, že nemá svoje opodstatnenie, dej sa vpred hýbe, i keď pomalšie. V rámci celku celej série pôjde stále o podstatný diel do skladačky, ale ako samostatnú časť ju hodnotím iba mierne nadpriemerne. Treba však dať za pravdu užívateľom kritizujúcim rýchly presun postáv z miesta na miesto, vo Východnej hliadke tento nedostatok dosť bije do očí. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama