Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se vydává za zeď. Tyrion se setkává s Jaimem a Cersei oznamuje Jaimemu novinku. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (47)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Před každým dílem si říkám, že teď už přeci musí něco přijít. Dílů do konce seriálu už moc nezbývá. Tvůrci mě tedy odkladem vždy dost zaskočí. Stále se připravuje půda pro něco velkého. I přestože nedošlo k zásadním zvratům, tak tato epizoda přinesla divákům rozhodně dostatek zajímavých podnětů. Džejmímu se podařilo opět obtěžkat svoji sestru i přes její dočasně odpudivý zevnějšek. Veslař Gendry konečně dovesloval do cíle a přidal se do neskutečně napráskané skupinky, která se vydala na odchyt bílých chodců, kteří si to vycházkovým tempem štrádují ke zdi. Nezbývá mi tedy doufat v nic jiného, než že za týden vypukne ta pravá ořechová akce a exploduje mi srdíčko diváckou rozkoší. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravděpodobně nejdůležitější epizoda celé série - nahodilo se hned několik vysvětlujících udiček, z nichž největší bomba je bezesporu: "Co je to annulment? Nějakýho Raggera." / I've grown used to him. / Don't you ever betray me again. / They're not beasts to me. | Jasný rozestavění figurek pro dvojdílný finále sezóny. P.S. Psychorovo teleportování mě baví. Fascinuje me, že tak inteligentní a nevyhulený mozek nedokáže pochopit princip vyprávění tohohle příběhu. ()

Reklama

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zběsilá epizoda, která stihla v krátkém čase odvyprávět ohromné množství děje a přeskočit ohromné množství vaty. Důležité události jsou řazeny jedna vedle druhé a divákovi se nedává sebemenší prostor k vydechnutí. Je to sice méně akční než minule, avšak po dějové stránce je to výživnější než kdy předtím. Navíc pokud jste věrným fanouškem, dočkáte se enormního množství fanservice. Zase se rozvíjí již pozapomenuté dějové linie a zároveň se začíná děj ubírát trošku nečekanými, novými směry. Palec nahoru. Celé dojmy zde. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutečný fanoušek si každý díl užije jen proto, že je se svými oblíbenými postavami. Takže přesvědčit někoho, aby pokleknul, není tak těžké, když máte za zády draka. Bratři se po letech sešli, ale do náruče si nepadli. Přesto snad mělo jejich setkání význam. Sam pochopil, že nelze po zbytek života jen číst o těch, co vykonali dobré skutky. Sníh se skamarádil s drakem. Arya si zahrála s Malíčkem na špiony, což bylo asi nejnapínavější z celé epizody. Cesta na sever se již nedá odkládat. Těm, co mluví o jakési teleportaci postav, doporučuji přečíst stávajích pět dílů od Martina, jelikož on píše stejným způsobem. Tak snad pochopí. Já naopak nepochopím ty, co byli znechuceni předchozími čtyřmi epizodami a sledují pátou, aby byli znechuceni znovu. Ať žijí intriky! Tenhle díl měl opět skvělý náboj! ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě výborný díl, přinesl opět něco zajímavého. Začíná to dokonce vypadat, že seriál spěje ke svému konci. No uvidíme, jak se to vyvine dál, protože tato epizoda přinesla spoustu možností, jak jít dál. Ale určitě se něco zvrtne. Vždycky se něco zvrtnout. Musí se něco zvrtnout, chce to smrt nějaké z hlavních protagonistů. Prostě jen tak. Aby to bylo zajímavé. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama