Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mrtví pochodují směrem ke zdi, zatímco se dozvídáme pravdu o Jonovi a jeho původu. Cersei slibuje loajalitu severu a Arya se Sansou zpečetí spojenectví. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (80)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby tak děj sedmé epizody nebyl tak zoufale průhledný. I v sedmé sezóně si některé postavy poháněné "výborným" scénářem myslí, že je fajn uzavřít dohodu se Cersei? Gratuluji k ceně za naivitu. Opravdu mě pobavil Bronn, který při pohledu z hradeb na příjezd lehké jízdy hovoří o nevýhodě:-) O humornou top scénu se ovšem postaral Brandon Stark v rozhovoru se Samwellem Tarlym: "Vidím věci, které se udály v minulosti, věci, které se dějí teď po celém světě. Proč jsi přišel na Zimohrad?" To byla skvělá práce scénáristů, kteří dokázali okamžitě druhou větou popřít tu první, to by měl někdo ocenit:-) ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tlachy, plky a kecy, v zásadně o nedůležitých a insignifikantních věcech, jsou hlavní náplní této k uzoufání nudné epizody. Tvůrci už zcela rezignovali na jakoukoliv sebelepší myšlenku a nabízejí jen otřepané klišé žvásty na meetingu nepřátel uprostřed pouště (v zimě). Poslední epizoda bývá zpravidla vrcholem série, tady je to ale přesný opak. Za podařený považuji jen úplný závěr podkreslený výborným hudebním motivem Ramina, který by za tohle mě vážně shrábnout Oscara. I když pak si zase vzpomenu na scénu, kdy Cersei neuvěřitelně dramaticky vyhrožuje Jaimemu, jen aby ho nechala v zápětí bez vysvětlení odejít, a plácnu se přes čelo. Sbohem, logiko. ()

Reklama

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predvídateľné ale dôstojné a obstojné ukončenie nabitej série. Vzhľadom na silu internetu, a kde tu sa vyskytnuvšie leaky a spoilery sa síce nekonal WOW efekt, no vo výsledku u mňa prevláda spokojnosť. Najsilnejšie momenty z tejto časti pre mňa boli paradoxne tie najpokojnejšie - SPOILER ALERT - rozkol Jaimeho a Cersei s Horou v pozadí, a sneh (príchod zimy) v Kings Landing. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OH MY GOD, what a f*cking CLIFFHANGER! Sedmá série vrcholí naprosto fenomenálním způsobem, v který jsem snad ani nedoufal. A teď trochu ke spoilerům. Konečně víme s určitostí pravdu o "draku a vlku" jménem Jon Snow.. teda Jon Sand.. teda Jon Targaryen! Víme, že holky ze Zimohradu táhnou za jeden provaz, a taky víme, že je Cersei ještě větší svině, než kdo tušil. Skvělá upoutávka na (až za rok/dva) příchozí a závěrečnou osmou sérii. Nejlepší díl 7. série. BTW Psychore, nevěděl jsem, že kromě Lannisterů a Targaryenů jedou v incestu i Starkové - odkdy Eddard prcal Lyannu? To, že již na projektu Martin nespolupracuje neznamená, že dochází ke sprznění oné Martinovy myšlenky. Pokud vím, a sám spisovatel to potvrdil, tak dal scénáristickému duu instrukce, jak má příběh skončit, včetně spousty důležitých momentů a osudů postav (podle jeho slov ke spojení Jon-Dany spěly všechny knihy). Tak tu prosím nebreč. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se nám pěkně rozběhl. A vzniklo nám několik průšvihů, které se musí nějak vyžehlit a o tom asi až za rok. Možná ještě za dýl. Rozhodně poslední díl této série připravil zajímavé podhoubí pro poslední sérii. A ne, nemyslím si, že tohle byla nejlepší epizoda. Ale byla rozhodně dobrá, to ji nikdo nemůže upřít. ()

Galerie (70)

Reklama

Reklama