Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obránci Severu po pádu Zdi přijíždějí bránit Winterfell. Daenerys a Jona tam čeká chladné přivítání, Sama tragická zpráva. Daenerys se dozví tajemství Jonova původu. Theon se snaží napravit svá selhání. Cersei utužuje nové spojenectví. (DavidWark)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (124)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

takže..... jsem spokojenej. Na jednu stranu chybí téměř veškerá akce , na druhou stranu jsem si ale celou dobu užíval různý setkání- Jon a Arya, Arya a Sandor, Arya a Gendry a především Jaimie a Bran! Baví mě skvělé zrcadlení charakterů Dany a Sansy, neskutečně mě dostala scéna kdy Sam řekne Jonovi jeho pravý původ a líbí se mi, že Theon definitivně konečně ,, pobral ztracený koule´´. A lepší scénou to zakončit nemohli. Chápu, že se někomu může zdát, že se tam vlastně nic nestalo , mně to ale jako pilot poslední řady bohatě stačí. K tý pořádný akci dojde v zbylejch pěti epizodách! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak samozřejmě 4* za draky, jak jinak. Kdo má načteno, co zatím Martin napsal, tak ví, že GOT je především konverzace. Intriky, plány, spiknutí. Není to žádná akční smršť, zejména moje oblíbená Hostina pro vrány na konverzaci stojí. Je až s podivem, jak někdo, znechucen předchozími sériemi, ztrácí ještě čas s poslední řadou. Zato já jsem spokojen. Takže už víme, kdo je Sníh...fakt toho chlapa nesnáším..... a závěrečný pohled byl pěkně mrazivý. Tak za týden....přituhuje. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nejednom fiasku v sedmé sezóně jsem ani nevěřil, že bych úvodní epizodě závěrečné řady mohl nadělit až tři kousky. Stalo se, ale mám velké obavy, že je to způsobeno absencí bojových akcí, které scénáristické duo absolutně nezvládá. Tentokrát se děj omezil jen na rozhovory (převážně na Zimohradu), a přestože mě dialogy občas nezajímaly, žádná hrůza to nebyla. Cersei musí být v posteli pěkná divoška, chudáka Eurona to skotačení tak pohltilo, že si ani nevšiml, že přišel o tři lodě. Do koho byli ponořeni jeho vojáci a námořníci zůstává záhadou. ()

stret 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neprítomnosť George R. R. Martina je do očí bijúca. Tam, kde bol inteligentný dialóg - ktorý bol podstatou celej ságy - je len tliachanie. Tam kde bolo prekvapenie a dej je len priemerná rutina. Ostala forma, zmizol obsah. A na tej forme bez obsahu bude minutých mnoho peňazí na štandardné potešenie milovníkov akčných brakov. A to lietanie na drakoch..... ()

pop.z.pop

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

dvakrát jsem si to pustil a dvakrát jsem u toho usnul :/ všichni jsou tam jak ze zpomaleného filmu, chodí pomalu, mluví pomalu, tváří se pomalu, je to fakt divné :/ kulisy taky nic moc, ten falešný sníh a mráz je o ničem, strašně jde vidět, že je to celé ateliérovka. draci chvilku letěli, ovšem bez jediného nápadu a dramatu, jeden drcl do stromu, nic víc....a pak už nevím...no zkusím to ještě jednou ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Čínští cenzoři kvůli násilí a erotice zkrátili epizodu o šest minut. (Duoscop)
  • Bronnovy prostitutky se zmiňují o zrzavém vojákovi jménem Eddie: „Vrátil se s popáleným obličejem. Teď už nemá víčka“. Toto je odkaz na postavu, kterou hrál Ed Sheeran v epizodě Dračí kámen (2017), která byla zjevně přítomna, když Daenerys (Emilia Clarke) zaútočila na armádu Lannisterů s Drogonem v epizodě Válečná kořist (2017). Sheeran druhý den na Instagramu odpověděl: „Díky @gameofthrones, věděl jsem, že jsem přeživší. (mikki089)

Reklama

Reklama