Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys přichází taktickými chybami o strategické výhody ve hře o Železný trůn. Cersei se s podporou Eurona snaží oslabit její bojeschopnost a psychiku. Jon neudrží své tajemství. Tyrion odvážně, ale neúspěšně usiluje o mír bez očekávaného krveprolití při dobývání King’s Landing. (DavidWark)

Videa (3)

Trailer

Recenze (154)

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U osmé série se u žádné z dosavadních epizod nemůžu vymáčknout. Není to špatné a není to ani dobré. Velice mě mrzí, že u seriálu, který přinesl v celé své historii tolik památných scén, šokujících zvratů a záhadných momentů si v osmé sérii nejsem s to v úterý ráno vybavit nic konkrétního z toho co jsem viděl v pondělí večer. ()

Marius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stavím sa o desať eur, že v hodine dvanástej pricvála s nejakým martellovským ľavobočkom vojsko z Dorne a natrhne Cersei prdel. Inak je fantastické, že draky sa dajú tak ľahko zabiť a v dejinách Westerosu o tom nikto nevedel (však ballistu predsa nik doteraz nepoznal). Yeah Dumb and Dumber episode 4. 4/10 ()

Reklama

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má smysl pozastavovat se nad tím, proč Daenerys nenařídila spálit Greyjoyovy lodě, když byla s Drogonem pár desítek metrů nad nimi? Má ještě vůbec smysl pozastavovat se nad tím, proč se jeden z nejlepších a nejchytřejších seriálů, co byly kdy natočeny, měnil od začátku páté série kousek po kousku ve stupidní limonádu pro teenagery, kde v závěrečné sezóně postavy nejvíc zajímá, kdo s kým chodí a kdo s kým spí? Má ještě vůbec smysl vyjmenovávat všechny chyby, kterých se tvůrci zase dopustili? Nemá. Všichni už na to kašlou. Od scénáristů, přes režiséry, herce, až po kostyméry a rekvizitáře. Sansa má prvních dvacet minut nakřivo paruku a ve scéně s hostinou na Zimohradu je v jednom momentě před Daenerys postaven hrnek ze Starbucks. Kdyby to alespoň střihač pořádně viděl, možná se dal ten hrnek třeba odmazat, když si toho všimli fanoušci po celém světě. Ale, co na tom vlastně sejde? Bez kvalitního scénáře nikdy nenatočíte nic kvalitního a to ani s daleko lepšími režiséry a daleko lepšími herci, než těmi, kteří v GoT zbyli. Pětihvězdičkáři, kteří, zjevně podle jejich hodnocení, viděli jen a pouze tento seriál a nikdy nic jiného, se budou radovat do konce a my ostatní se na to dodíváme ze setrvačnosti. Jsem ráda, že víc sérií nebude. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco mi říká, že mrtvých bude nakonec přeci jen víc než dost. Čtvrtý díl poslední série je v duchu intrikářských "klasických" GoT. Jednotlivci si berou zpět naši pozornost, kopání za sebe nabírá na obrátkách, touha usednout na železný trůn přebíjí důslednou taktiku a neohrožená bestie Cersei drží jisté eso v rukávu. (... osobně jsem docela zvědavá, jestli se jí na tu kobylku nedostane zase ta podivná Arya...) ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JAIME: Highgarden will never belong to a cutthroat. BRONN: No? Who were your ancestors, the ones who made your family rich? Fancy lads in silk? They were fucking cutthroats. That's how all the great houses started, isn't it? With a hard bastard who was good at killing people. Kill a few hundred people, they make you a lord. Kill a few thousand, they make you king. And then all your cocksucking grandsons can ruin the family with their cocksucking ways. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Tato epizoda se v médiích těšila velké pozornosti kvůli tomu, že se v ní (v čase 14:44) na stole v jeden moment objeví kelímek od Starbucks. Celý internet spekuloval o tom, jak se kelímek v záběru ocitl. HBO se k tomu vyjádřilo tak, že šlo o chybu a že si Daenerys objednala bylinný čaj. Podle Emilie Clark (Daenerys) kelímek na stole nechal herec Conleth Hill (Varys). (Duoscop)

Související novinky

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama