Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o pěti různých lidech, z různých částí Británie. David Sowerbutts, masovými vrahy posedlý muž, který stále bydlí u své matky Maureen. Mr. Jelly, jednoruký klaun. Oscar Lomax, slepý milionář, který nadevše miluje svoji sbírku plyšových zvířátek. Joy Aston, porodní sestra, která žije v představě, že jedna z nácvikových panenek je skutečné dítě, a Robert Greenspan, lilipután, jeden ze sedmi trpaslíků v divadelní hře, který je zamilovaný do Sněhurky a věří, že ovládá telekinezi. Jednoho dne tyto lidi spojí záhadný vyděrač, který všem pošle dopis se stejným textem "Vím, co jsi udělal". (dr.block)

(více)

Diskuze

Ice123

Ice123 (hodnocení, recenze)

bublajsa: Tak to je škoda, právě jsem dokoukal druhou řadu a už mě čeká tedy jen Halloweenský speciál... :(

pufina

pufina (hodnocení, recenze)

bublajsa: týýýjo, škoda, už jsem se docela začínala těšit, zrovna jsem to celé zkoukla..

bublajsa

bublajsa (hodnocení, recenze)

Tak je to definitivní - třetí řada Psychoville nebude : (
Reece na Twitteru: "Other news - there really will be no more "Psychoville". But Steve P and I have "something else" for you. Only in our minds at the moment..."

Rover

Rover (hodnocení, recenze)

To rozhodně nechtělo :) Já třeba ani nemám rád tenhle typ titulků, co musí všechny reálie převádět do těch českých, přijde mi to hrozně trapný, ale chápu, že se tím autoři titulek mají asi dost práce...

Rover

Rover (hodnocení, recenze)

Já jsem koukal, že druhá série má rapidně nižší sledovanost než první :/

bublajsa

bublajsa (hodnocení, recenze)

Tak třetí série je zatím v jednání, ani sami autoři ještě nevědí, jestli od BBC dostanou zelenou ...
Reece napsal na Twitter: "Re a third series... the dust has to settle, and the BBC will decide. Not up to me and Steve."

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Určitě...myslím že Pemberton a Shearsmith se znovu ukázali. Ligu gentlemenů jsem neviděl, ale po tomhle se na to určitě podívám. Nicméně tahle miniserie má ještě potencial. Už se těším na druhou řadu.

Reklama

Reklama