Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

kajda.l

všechny recenze uživatele

Mé cynické já, si v tomto pořadu rozhodně přijde na své (jen kdyby občas ukápla taky červená, byl bych spokojenější). Ovšem toto mé já se držkopádů nabaží velmi brzy a co zůstane?? No, nezůstane vůbec nic, už prakticky po dvou dílech mi tento pořad nemá, co nabídnout, protože pořád sledujete dokola to samé, jen s minimální obměnou. Za zmíňku snad ještě stojí sympatická,pohledná a velmi pohotová moderátorka Jill a..to je vlastně vše. 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V této krásné době, kdy chce každý vydělávat co nejvíce peněz za co nejméně práce, si Drtivá porážka bez problémů najde dost zájemců o účast. Já to však nebudu, neboť mi exekutoři dosud neklepou na dveře a já jsem nikdy nepocítil touhu nechat si nafackovat od nějakého stroje, skákat z výšky na nestabilní plochu, nechat se rozhodit od kluzkých koulí či neustále nekontrolovaně padat do vody. Dokonce v sobě nemám ani dost škodolibosti na to, abych se nějak mimořádně bavil tím, že to právě někdo pořádně schytal. Ale troška škodolibosti se ve mně samozřejmě najde, takže se občas mrknu na lidi nepřirozeně ztrácející stabilitu. ()

Reklama

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Prekvapivý ratingový hit leta 2008 na americkej stanici ABC - Wipeout - si svoj základ berie z úspešného japonského formátu Takeshi's Castle. Obria prekážková dráha, 40 súťažiacich, výhra 50.000$ a kopec najrôznejších huboletov a držkopádov. Čo robí tento program fakt zaujimavým, sú vtipné moderátorské komentáre dvojice John Henson + John Anderson, ktorí priebeh súťaže glosujú, hlášky padajú jedna za druhou a dokonca jednotlivé situácie pauzujú a zakreslujú na obrazovku (ako v prípade športových prenosov). Good night, and big balls! ()

LadyNicole 

všechny recenze uživatele

Wipeout na Barrandově je super, pořád se něco děje a má to spád, na rozdíl od té nechuťárny na Nově, která je přesný opak-strašlivě se s tím mažou, dají tam pár "osobností" a dělají s nimi neustále rozhovory o jejich "pocitech z právě zdolané překážky"... Takže budu hodnotit "pravý" Wipeout, který je to skoro za 5* a verzi ala Souboj národů, jenž mu nesahá ani po kotníky opomenu :) ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Za začátku, když jsem to viděl, jsem si myslel, že to bude zábava, jak tam pořád někdo vráží do míčů a padá do vody. Jenomže po shlednutí více dílů, jsem si všiml, že se právě ty míče a voda dokolečka opakují. Málokdy ukážou další kola. Takže dávám nižší hodnocení. Mnohem rozmanitější je Takešiho hrad ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno