Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

HH47 

všechny recenze uživatele

Wipeout sledujeme s kamošmi už asi rok. Dáme si vodnú fajku, nejaké pivo, zapneme wipeout a jednoducho sa smejeme. Pády sú asi 35% zábavy, zvyšok ide moderátorskej trojici ktorá nás niekedy doženie až k slzám, oblúbené časti sú so súťažiacimi Freak of Nature, alebo Daddy Long Legs, stačí pár zaujímavých súťažiacich, z ktorých si moderátori vystrelia a o smiech je postarané. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Prostě parádní škodolibá sranda, na kterou se dá (jako dnes už na máloco v televizi) koukat velmi dlouho a člověka to pořád baví. Vždyť kdo by si nechtěl vyzkoušet obří koule, nebo šílený zametač. Jo, občas jsou tam docela smrťáky a zajímalo by mě, kolik lidí za díl se tam zničí, ale určitě bych tam s nadšením vlétl, kdybych měl možnost. 100% ()

Reklama

casef 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že se to po 2-3 dílech okouká, ale pokaždý je to slušná zábava, protože se alespoň trochu vždy obměňují překážky. Škoda, že více prostoru nedostane Jill Wagner, přeci jen se na ni lépe dívá, než na duo Johnů, bez kterých kdyby to nekomentovali a neutahovali si ze soutěžícim by byla po chvíli nuda. Tímto se s Vámi loučím a obří koule! ()

Maza2222 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si pomoci, ale musím to sem napsat :D. Mě to byví fakt dost, má nejoblíbenější reality šou (Jo, jsem jedinej ve vesmíru :)) Mám tam plno favoritů, ale můj úúblně nejoblíbenější je holka Lucy, co byla v jednom díle zimním a říkalo se jí Lucy s neposlušným prádlem. Pádům se směju, kdybych tam byl, tak bych si asi připadal jinak :D 100%% ()

barneybishop 

všechny recenze uživatele

Hned a z fleku bych bral českou verzi této pro mě senzační a legendární soutěže pro lidi z ČR!! (A ne jen nesmyslně pro celebrity, jako v případě Wipeout - Souboj národů) :) Doufám, že se brzy dočkáme. Jinak doufám, že ta americká verze bude běžet ještě hodně hoodně dlouho. :) Hned bych si to chtěl vyzkoušet a obávám se, že bych rozhodně nebyl jediný. :) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama