Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

mosem 

všechny recenze uživatele

Pořad měl ve svém počátku úžasný rozjezd a byl inspirativní. Po čase se ale vyčerpal z nápadů, kde nedostatek inovativních prvků postavil na zapojování dalších VIP osobností, u kterých ale ne vždy měli šťastnou ruku. I když jsou to mnohdy osobnosti lidsky nebo profesně zajímavé, schází jim potřebná dávka šoumenství. Nicméně v průběhu uvádění pořadu se zde objevila celá řada zajímavých receptů a vychytávek, takže ve srovnání s jinými "vařícími" pořady stále ještě sehrává roli jednookého mezi slepci. ()

Chajimwitz odpad!

všechny recenze uživatele

Češi jsou zřejmě hodně neschopný národ,když každý den si musí nechat několikrát v různých televizních pořadech radit,co a jak uvařit.Jako by nestačilo,že nám radí tzv.celebrity a týpkové jako Babica,už si musíme zvát do svých kuchyní Taliány,zítra to budou rákosníci,pozítří Arabové a za chvíli už si nebudeme schopni sami uvařit svůj žvanec podle svého vkusu. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

S Italem v kuchyni je první kulinářský pořad, který skutečně změnil mé chování v kuchyni. Nabízí poměrně jednoduché recepty na výbornou krmi (máte-li rádi italskou kuchyni, což já ano), které lze následovat. Poslední dobou, zřejmě po vyčerpání jednoduchých „klasik“, se stále častěji dostává hodně prostoru jídlům, jimž už moc nefandím - ústřice, sépie, krevety a podobná mořská havěť si mě nezíská ani chuťově, ani cenově, ani nenáročnou přípravou. Leckdo to ale může vnímat právě opačně a pokud je divák dobře naladěn, místy až přílišná roztomilost hlavního protagonisty může prosvětlit nejedno odpoledne. ()

michellerih 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi je kus chlapa. Kus chlapa v zástěře, který dokáže mnoho s málem ingrediencí. Má osobní kouzlo, charizma, půvab a to, jak láskyplně představuje jídla, jako by to byli jeho vlastní děti, je tak nějak milé, úsměvné i roztomilé. Ačkoliv mám svým způsobem ráda Pohlericha, nejdou ti dva ani v nejmenším srovnávat. Pohlreich naučil Čechy dívat se jinak na ingredience a chování se k receptům. Emanuel Ridi učí lidi vařit poctivě též...ale ještě k tomu se zalíbením, zapálením a radostí. A za to mu děkuji, odvedl skvělou práci! ()

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Ať už tenhle pořad kvality (co se filmu jako umění týče) má, nebo nemá, faktem je, že mě vážně inspiroval a konečně dokopal k vaření. Manu je sympatický chlapík, příprava jídel vypadá v jeho podání neskutečně jednoduše a člověka to fakt žene do kuchyně, aby si to vyzkoušel taky. (mimochodem, jeho čeština mi vůbec nevadí, ba naopak - přijde mi to celkem milé:-)) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama