Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Ať už tenhle pořad kvality (co se filmu jako umění týče) má, nebo nemá, faktem je, že mě vážně inspiroval a konečně dokopal k vaření. Manu je sympatický chlapík, příprava jídel vypadá v jeho podání neskutečně jednoduše a člověka to fakt žene do kuchyně, aby si to vyzkoušel taky. (mimochodem, jeho čeština mi vůbec nevadí, ba naopak - přijde mi to celkem milé:-)) ()

Charon11 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření zrovna nemusím, ale na Itala se vydržím koukat od začátku až do konce. Velmi přirozeně vypráví (kouzelnou češtinou) o vaření, prokládá to rodinnými citacemi a příběhy z rodné Elby a dobrými radami (rodinné tajemství...). Pořad jak má být, vynechám ho jen zřídka. P.S. konečně Italové pustili fintu s přidání vody ze špaget do pánve a světe div se špagety konečně chutnají tak jak mají :) Jo a ještě mě moc baví znělka ze seriálu Profesionálové k reklamě na jeden nejmenovaný řetězec-dobrý nápad. ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Nejepsi cesky porad o vareni. Manuho recepty jsou vesmes jednoduche na pripravu, chutne a v 90% jsou suroviny snadno u nas sehnatelne (staci jen trochu vice v supermarketech hledat, clovek se pak jen divi, co vsechno maji :) ). Navic jeho krasna cestina s Italskym akcentem cely porad jeste odlehcuje a dodava mu jedinecny punc. Navic tvurci maji velmi dobry smysl pro vyber hudby na pozadi. Tohle tady chybelo....bravissimo. A tem chudackum, co tady rozdavaji * nebo ** bych vzkazal, at si zajdou k usnimu, pokud Emanuelovi nerozumi. A navic kamera nemusi stale prece cumet na jidlo, dulezite take je, jak se to jidlo pripravuje. Zamyslete se nad sebou.. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jestli se někdo v Česku aspoň jen přiblížil TV-kuchařskému guru Jamie Oliverovi, tak je to právě Manu (žel je to původem Ital, ale tak shit happens). Jeho čeština je možná legrační (i když umět italsky tak, jak se on vypořádal s češtinou, tak si pískám), ale pozorovat ho v kuchyni je prostě radost (italskou krev zkrátka nezapře), navíc je to sympaťák a pořad má šmrnc- prostě nenudí. Zapomeňte na všechny ty Babicy, Pohlreichy, Vodouchy anebo Kluky v akci, Manu je king :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi sa narodil v Taliansku, do Českej republiky sa prisťahoval za svojou manželkou a synom. Je majiteľom reštaurácie v Prahe, ktorá sa špecializuje na jeho rodnú kuchyňu. Tento podnikavý rojko začal dokonca natáčať vlastnú reláciu o varení. Jediné čím sa mi zdá trocha odlišný od ostatných nádejných televíznych kuchárov, s ktorými sa v poslednom čase roztrhlo vrece, je jeho príšerná cudzinecká čeština. * ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama