Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Fanúšikom TV-varenia nie som, ale pri prepínaní programov mi stačila jedna minúta, aby som tohto kuchára dopozeral do konca a ešte si ho pozrel aj druhý krát. Vystupovanie má príjemné, nenásilné, netvári sa ako majster sveta, talčeština je osviežujúca a hostia sa do ničoho nepletú, len prehodia pár slov a potichu vedľa konzumujú. A to hlavné, jedlá sú už na pohľad jedlé a pritom nie celkom bežné, kurča v porceláne, minestrone, boloňské lasagne, kto by si nedal... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi sa narodil v Taliansku, do Českej republiky sa prisťahoval za svojou manželkou a synom. Je majiteľom reštaurácie v Prahe, ktorá sa špecializuje na jeho rodnú kuchyňu. Tento podnikavý rojko začal dokonca natáčať vlastnú reláciu o varení. Jediné čím sa mi zdá trocha odlišný od ostatných nádejných televíznych kuchárov, s ktorými sa v poslednom čase roztrhlo vrece, je jeho príšerná cudzinecká čeština. * ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Nejepsi cesky porad o vareni. Manuho recepty jsou vesmes jednoduche na pripravu, chutne a v 90% jsou suroviny snadno u nas sehnatelne (staci jen trochu vice v supermarketech hledat, clovek se pak jen divi, co vsechno maji :) ). Navic jeho krasna cestina s Italskym akcentem cely porad jeste odlehcuje a dodava mu jedinecny punc. Navic tvurci maji velmi dobry smysl pro vyber hudby na pozadi. Tohle tady chybelo....bravissimo. A tem chudackum, co tady rozdavaji * nebo ** bych vzkazal, at si zajdou k usnimu, pokud Emanuelovi nerozumi. A navic kamera nemusi stale prece cumet na jidlo, dulezite take je, jak se to jidlo pripravuje. Zamyslete se nad sebou.. ()

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

dávám 5 hvězd v rámci pořadů o vaření. není zde nic, co by mi vadilo, recepty jsou super, Emanuel je sympaťák s roztomilou češtinou, který i kdyby pořad promlčel, tak na něj budu koukat jako na svatý obrázek a hlavně celý formát pořadu nemá v našich televizích konkurenci. Plus vzkaz pro některé místní kritiky, co píšou, že recepty nejdou uvařit- naprostá hloupost, mám všechny knihy, vařím z nich cokoli, na Ridiho způsob si vařím všechny těstoviny atd... ()

fmash 

všechny recenze uživatele

S Italem v kuchyni je první kulinářský pořad, který skutečně změnil mé chování v kuchyni. Nabízí poměrně jednoduché recepty na výbornou krmi (máte-li rádi italskou kuchyni, což já ano), které lze následovat. Poslední dobou, zřejmě po vyčerpání jednoduchých „klasik“, se stále častěji dostává hodně prostoru jídlům, jimž už moc nefandím - ústřice, sépie, krevety a podobná mořská havěť si mě nezíská ani chuťově, ani cenově, ani nenáročnou přípravou. Leckdo to ale může vnímat právě opačně a pokud je divák dobře naladěn, místy až přílišná roztomilost hlavního protagonisty může prosvětlit nejedno odpoledne. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama