Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

veere

všechny recenze uživatele

Radši bez hodnocení... teď před chvilkou jsem na to koukal, a vrtá mi hlavou proč ten "blbec" vystupuje ve svetru, rukávem matlá do jídla, a ani si nesundá snubní prsten... ?? Ale musí se mu nechat, že většinou to jídlo vypadá lákavě a ne jako "babicovina", ovšem dnes mě příliš nenadchl (18:50; 20/12/09) ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Prace odvazneho filantropa v nejvernejsim duchu altruismu. Zatim nejlepsi pokus o priblizeni prave italske kuchyne co tato zeme pamatuje. Lide ze zemi mluvici romanskymi jazyky maji vzdy tak prijemnou cestinu... . Az bude porad - jak pripravit krutu na Den dikuvzdani to si budeme pekne zacpavat usi. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Emanuel je vtipný, příjemný, kultivovaný člověk, který na rozdíl od Babiců a podobných umí vařit. co se týče jídla: je to jednoduché, poctivé jídlo, obvykle pocházející z italského venkova. Co se týče pořadu - kamera dobrá, hudba dobrá a Emanuelova čeština vtipná. Jasně, je to o individuálním vnímání, ale já na něj koukám prostě rád (a ještě radši u něj jím). A to jinak na pořady o vaření kašlu.... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi sa narodil v Taliansku, do Českej republiky sa prisťahoval za svojou manželkou a synom. Je majiteľom reštaurácie v Prahe, ktorá sa špecializuje na jeho rodnú kuchyňu. Tento podnikavý rojko začal dokonca natáčať vlastnú reláciu o varení. Jediné čím sa mi zdá trocha odlišný od ostatných nádejných televíznych kuchárov, s ktorými sa v poslednom čase roztrhlo vrece, je jeho príšerná cudzinecká čeština. * ()

michellerih 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi je kus chlapa. Kus chlapa v zástěře, který dokáže mnoho s málem ingrediencí. Má osobní kouzlo, charizma, půvab a to, jak láskyplně představuje jídla, jako by to byli jeho vlastní děti, je tak nějak milé, úsměvné i roztomilé. Ačkoliv mám svým způsobem ráda Pohlericha, nejdou ti dva ani v nejmenším srovnávat. Pohlreich naučil Čechy dívat se jinak na ingredience a chování se k receptům. Emanuel Ridi učí lidi vařit poctivě též...ale ještě k tomu se zalíbením, zapálením a radostí. A za to mu děkuji, odvedl skvělou práci! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama