Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu mám rád, talianske správanie už omnoho menej. Ak by som to mohol porovnať napríklad s reláciami Jaroslava Žídeka, chýba tomu určitá originalita, tematika, Ridi okrem toho, že robí svoju domácu kuchyňu nepriniesol nič nové. Na to, že žije v Českej republike už veľa rokov sa nenaučil ani poriadne jazyk. Dosť rozpačité, pre mňa sa zaraďuje do rady iných, ktorých je ako kvapiek vody v mori. ()

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Ať už tenhle pořad kvality (co se filmu jako umění týče) má, nebo nemá, faktem je, že mě vážně inspiroval a konečně dokopal k vaření. Manu je sympatický chlapík, příprava jídel vypadá v jeho podání neskutečně jednoduše a člověka to fakt žene do kuchyně, aby si to vyzkoušel taky. (mimochodem, jeho čeština mi vůbec nevadí, ba naopak - přijde mi to celkem milé:-)) ()

Reklama

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Přestože pořady o vaření, receptáře, rady různých ptáků moc nemusím, musím uznat, že Emanuele je borec. Přístav klidu a naděje mezi hnusně sprostým Pohlreichem a buranským Babicou. Čisťoulinký, příjemný, šikovný a usměvavý. No a jeho čeština? Umím několik jazyků, na dva mám dokonce Mgr. , italština to bohužel není, ale domluvím se a kdybych mluvila tak italsky jako on česky, skákala bych metr dvacet. A při pověstné jazykové nevybavenosti Čechů by to tak měli všichni brát!!!V tom je totiž náš problém s cizími jazyky: většina lidí se víc stydí mluvit cizím jazykem před Čechem než před cizincem, protože cizinec se Vám nikdy posmívat nebude a bude rád za ten favour, co děláte, když mluvíte jeho jazykem. Bezva znělka! ()

V.N. 

všechny recenze uživatele

Velice dobře se na to kouká a velice dobře se to poslouchá. Ale i tak si nedokážu představit že bych podle toho vařil. Olivový olej, čerstvý zázvor, řapíkatý celer, parmezán či sušená rajčata, nejsou rozhodně ingredience které jsem ochotný skladovat v lednici pro případ že mě přepadne mlsná. Zlatý knedle s vejcem, játrová omáčka nebo kerbenejtr. Technicky dobrý, vizuelně dobrý, v našich podmínkách těžko použitelný. 40% víc ani hovno. ()

hyde1987 

všechny recenze uživatele

Bohuřžel, vzhledem k tomu, že švédská televize toto nevysílá, jsem odsouzen ke sledování Ridiho na internetu. Nicméně malebná čeština a pro mne větší dostupnost surovin než třeba v ČR a SR způsobuje, že mě to prostě baví a jeho jídla mají fakt něco do sebe. Jo a když jsem jednou na dovolené zpět v české kotlině viděl Babicu tak musím uznat, že Itla v kuchyni a Ano šéfe jsou proti tomu vyloženě osvětové pořady.... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama