Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (147)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příliš mě tento film nelákal, přecijenom asijské krváky jdou většinou zcela mimo mě. Nakonec se ale z Darah vyklubalo příjemné překvapení (jak je vidět i z ostatních komentářů, film se podobá spíš moderním západním exploitationům - od Texasáku po À l'intérieur). Originalita sice veskrze žádná, ale snímek je tak strašně krvavý a brutální, že mě to až zaskočilo. V posledních minutách je ten barák krví na rudo obarvenej fakt úplně celej, od střechy až po sklep. Nadpřirozená pointa mi tam nakonec celkem sedla a divím se, že v tomto typu hororů není používaná častěji. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dost dobrý singapurský exploitation, který sice nedosahuje až takových kvalit, ale hodně mi připomněl například francouzské Frontiers. Ve zkratce - banda mladých nebožáků ztvrdne na samotě u džungle, která je konečnou stanicí a zároveň masokombinátem na zpracování lidského. Konec, i přestože byl slušně vygradovaný a filmu tak hodně pomohl, mohl být ještě pumpnutý démonem, satanášem nebo čarodějnicí, potom bych tomu napálil plnej bez váhání. 85% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Příběhově slabý odvar již mnohokrát viděného. Jenže tenhle film na příběhu nestojí. Ke konci již jsou dům a postavy pěkně zalité krví, tou se opravdu nešetřilo. Čekal jsem trošku hustší gore, ale pár dobrých scén jsem se přeci jen dočkal. On je to takový slušný průměr, i přesto bych asi více věcí zkritizoval než pochválil. S logikou si filmaři moc hlavu nelámali. Lidi, kteří v jedné scéně jsou v jisté situaci, jsou takřka hned po střihu v situaci úplně jiné a naprosto nelogické, párkrát se tam pořád objevovaly postavy, o nichž jsem si myslel, že už jsou dávno mrtvé. Mám dojem, že počet zabití neodpovídá počtu původně živých lidí (možná bych si i vsadil na to, že někoho prostě v tom filmu zabili dvakrát). Ten film je strašně ukřičený, postavy tam neustále velmi nepříjemně řvou a to i v situacích, kdy to není moc třeba, ale zřejmě se to odvíjí od lokální povahy. V jedné scéně být já spoluobětí dvou vřískajících týpků, sám bych zašel za hlavní záporačkou a požádal ji o nůž, abych je umlčel. Hlavní záporačka je téma samo o sobě, divně vypadá, ještě divněji mluví a je vlastně taková celá divně nesympatická. Doslova z ní to zlo čiší, vším možným signalizuje, co se od ní dá očekávat, takže pochyby a nechápavost, proč oběti u ní v domě zůstávaly, se stanou asi takovým koloritem tohoto filmu. Ale pokud jste vyznavači asijské ženské krásky v kombinaci s litry krve na metr čtvereční prostoru a rajcují vás souboje žen s meči a motorvými pilami, klidně do toho. 2,5* ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Áno - parádne červená záležitosť a s pribúdajúcou minutážou úroveň červenej stúpa....je mi jedno , že si pri sledovaní spomeniem na " FRONTIERS " - " INSIDE " a kopu iných " REDFLICKov "..na krajinu pôvodu je to zručne natočená mäsiarčina a je jasné , že celá tá snaha bola venovaná len a len fanúšikom... ak pridám krajinu pôvodu - tá 4ka tomu svedčí. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Singapurský cateringový speciál mastného průmyslu, zabývající se logistikou, pěstováním, bouráním, skladováním a přípravou druhu Homo Sapiens. Ukazuje zejména, jak lze v amatérských podmínkách maloměstského obýváku a s použitím běžného dílenského vybavení úspěšně připravit například Chilli con hombre, Indonézanku na pomerančích či šťavnatý McHuman. Dospělých a dobře živených jedinců je dostatek, tudíž odpadají u stolu hádky, kdo dostane stehno. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Po tom, čo The Mo Brothers obdržali hŕbu pozitívnych recenzii na svoj krátky film Dara (2007), rozhodli sa ho natočiť ešte raz v dlhometrážnej podobe. (beso74)
  • Natáčení probíhalo ve Fort Thomas, Kentucky. (Polgedney)
  • Herečka Shareefa Daanish si zahrala úlohu Dary už druhý krát. Prvý krát sa predstavila v krátkometrážnom predchodcovi tohto filmu Dara (2007). (beso74)

Reklama

Reklama