Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (147)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy je opravdu maximum za vydařené gore efekty. Máte-li rádi masomlejn, pak je to asi jediné, co z celého filmu za to stojí. Scénář psal nějaký magor, jelikož je plný klišé, budiž, ale postavy se chovají jako hovada, což je na zabití (naštěstí je jich většina zabita). Neustále řvou a někde pobíhají. Tak uječený film jsem dlouho neviděl. Škoda, že okultismus je jen naznačen, člověk spřažený s Ďáblem by přeci jen mohl vládnout větší silou, než jen zdánlivou nesmrtelností. Vypít nápoj s uspávadlem či si vytáhnout sponu, jsou momenty, které diváka napadnou dopředu. Většina filmu je předvídatelná až hanba. Nejhorší ovšem je, že oběti si mne nezískaly, a tak mi bylo vcelku jedno, zda přežijí či zařvou. V závěru jsem držel palce démonické Darah, aby je všechny konečně zlikvidovala. Autoři si neodpustili ani oblíbené vstávání z mrtvých, kdy na první pohled zabitá postava ve skutečnosti zabitá není. Tohle klišé je však natolik vousaté, že ho snad znalci horroru ocenit prostě nemohou... Cisterna krve si vyslouží samostatnou hvězdu. p.s. plešatec vypadá jako Izer... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Singapurský cateringový speciál mastného průmyslu, zabývající se logistikou, pěstováním, bouráním, skladováním a přípravou druhu Homo Sapiens. Ukazuje zejména, jak lze v amatérských podmínkách maloměstského obýváku a s použitím běžného dílenského vybavení úspěšně připravit například Chilli con hombre, Indonézanku na pomerančích či šťavnatý McHuman. Dospělých a dobře živených jedinců je dostatek, tudíž odpadají u stolu hádky, kdo dostane stehno. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tvůrci nového výborného Ratu Ilmu Hitam vyměnili černou magii za rodinku ujetých psychopatů, kteří doma krájejí unesené turisty jak v Teleshoppingu a řežba je to slušná. V celém filmu je nadměrný dostatek střev, mozků a krve, ale zato obrovský nedostatek logiky, a to ne ani nějaké intelektuální, ale nedostatek základní logiky. Když tam hold chlápek běhá a na dotyk láme ruce a nohy (ano, doslova se někoho jednou rukou dotkne a zlomí mu holeň???????), tak to není úplně něco, co by diváka nutilo film sledovat. Tohle bohužel nestačí ani v nejmenším a bez základní scénaristické kostry to ani gore nezachrání. Odpad, ale snaha se cení. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Výživná řezničina s kapkou mysteriózna. Sice mi chvilku trvalo, než jsem se naladil na tu správnou indonéskou notu a také mě dost otravoval řev mužské části ansáblu, ale jakmile začaly lítat hlavy, ruce a stříkat krev, potěšeně jsem mlaskal, což mi vydrželo až do konce. Solidní bylo i obsazení, přičemž z matky Dary šel fakt strach a Julie Estelle je kočka, na kterou mě bavilo se dívat. Veliká spokojenost. 80% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle pohoštění je bude sakra mrzet. Skupinka mladých přátel v noci pomůže údajně okradené dívce, která se odvděčí tím, že partu představí své děsivě se tvářící matce s jehlicí ve vlasech. Ta jim poděkuje svérázným způsobem. Úsměvně svázaní se brzy proberou, aby pochopili, že tahle noc bude ještě hodně krvavá. Zbytek je rána doslova morová. Vše je hodně šité v poklusu, máloco dává smysl, je to prázdné a zbytečné, dramaturgie naprosto selhává. Když se tvůrci dostanou do úzkých, vymyslí první šílenost, která by mohla děj posunout o scénu dopředu. Když už se naši hrdinové dostanou z toho nejhoršího, dělají kroky, u kterých by i američtí studenti z podobně tupých vyvražďovaček kroutili hlavou. Když budu chtít vidět řezání a sekání, zajdu si do řeznictví, bude to větší adrenalin. Herci jsou mizerní, amatérští, asijsky přehrávající. Pánové tu jsou za uřvané posery, když se navíc na scénu dostane banda policajtů, je úplně zle. Postavy se v poli obětí pohybují nesmírně zvláštně, divák nemá přehled o tom, kde jsou a jak na tom jsou. Jedna druhou zachraňuje na poslední chvíli, aby to o pár minut později hodně komicky odskákala. Ještě, že někdo vynalezl střih, že? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo ve Fort Thomas, Kentucky. (Polgedney)
  • Po tom, čo The Mo Brothers obdržali hŕbu pozitívnych recenzii na svoj krátky film Dara (2007), rozhodli sa ho natočiť ešte raz v dlhometrážnej podobe. (beso74)

Reklama

Reklama