Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostý opak Sex Tape.Iritující postavy, stupidní scénář, nulový humor.V týhle rádoby komedii mě nebavilo vůbec nic, kromě toho jak mokrá Cameron Diaz myje auta.Přesně ten typ komedií, které se snaží být trochu ostřejší a přitom jsou to jen politicky korektní a kýčovité mrdky a má to o 13% větší hodnocení než povedený Sex Tape...bych blil ještě tejdny z těch vašich mozečků.25%. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nebýt trapného až ubohého humoru, který se v žádném, ale žádném případě neshoduje s mou křesťanskou morálkou a soudobou politikou EU, mohla to být nádherná, milá romantická komedie, jenž zahřeje ztrápené srdíčko každého posluchače bratrů Nedvědů a pohladí na duši nejednoho osamělého, plešatého, stodvacetikilového snílka, hledajícího pravou lásku. Takhle se však jedná jen o další závadný, lascivní, rasistický hnus, který musí pohoršit snad každého inteligentního, hluboce věřícího diváka. Hele, oxymoron! *** Prdelatá bezkozka s tváří kačera Donalda ve své životní roli přesvědčí jakéhokoliv skeptického metalurga s odporem k blondýnám, že je schopna úspěšně zkalkulovat pnutí ocelové tyče, aniž by vstala od katedry a vyplivla žvýkačku. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Kašle na prácu, podvádza, vydiera, kradne, hulí, hreší... a je učiteľka. Aby sa dostal divák do obrazu a pochopil motiváciu, tak sa vymyslel dôvod zväčšenie pŕs. V podstate hlúpy príbeh loví v morálnom bahne, Cameron si to doslova užíva. Záverečné rozhrešenie je len logickým vyústením hollywoodskeho klišé. Slabší priemer. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to žiadny zázrak, ale čo sa týka neslušných vecí, tak v tom to vie celkom zabodovať. Zo začiatku to pôsobilo dosť nudne a trápne (Cameron Diaz tiež nepatrila k svetlej stránke filmu), ale postupom času sa to celkom zaujímavo vyvíja až to nie je vôbec zlé. Nájdu sa aj vtipné momenty, pri ktorých sa dá celkom zasmiať, ale viac je tu tých trápnych čo je škoda. Takže je fajn, že sa môžme spoľahnúť aspoň na dobrých hercov, ktorý dej robia ešte lepším a nie je pri tom nuda. Komédia, pri ktorej sa moc nezasmejete, ale zaujme vás aspoň príbehom, či hereckým obsadením. 65% - 3* ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem si film pustila k manuální výrobě vánočních dárků, aby byla nějaká ta kulisa. Ha, jaký jsem to cynik, že se mi to líbilo a přitom ani nevím proč. Jak si tu ale čtu komentáře, více lidí bylo udivených, že tahle drsná, zkažená komedie funguje a největším tahákem je Cameron, která si tu roli učitelky užila na 100%. Když jsem myslela, že už víc nemůžu dostat, přišla na konci zásadní věta (po sdělení, že může dělat cokoli): "ale já nic jiného než učit neumím". Samozřejmě po tomhle přijde zamyšlení, co bude s našimi chudáky dětmi (kteří momentálně, aspoň v mém případě, nejsou ještě ani na houbách), pokud je budou učit takové kreatury... Asi nic :-D. Sdělení pod čarou- film by si neměli pouštět začínající mladí nadějní učitelé. Buďto by byli krajně pohoršeni, nebo by se mohli inspirovat. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Rottentomatoes.com dává filmu 44 kladných procent. (Terva)
  • Po celou dobu filmu nosí Elizabeth (Cameron Diaz) lodičky francouzského návrháře Christiana Louboutina, které se vyznačují červenou podrážkou. (Dr Lizal)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama