Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

Jordan 

všechny recenze uživatele

vypnite mozog a choďte na to v piatok večer do kina a myslím, že nebudete ľutovať, lebo uvidíte stále sexi ukážkovú bič cameron, podivínsky kolektív učiteľov a žiakov, ľahko retardovaného timberlakea smiešne tancujúceho a spievajúceho (s úchylnou úchylkou) a sympatického a sarkastického jasona segala. a nič viac... ale ani nič menej. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Teď jsem měl nějakou černou sérii, kdy jsem viděl samý špatný filmy, takže musim říct, že tahle komedie mě hodně potěšila. A to jsem se teda původně na to nechtěl vůbec dívat, protože od komedie s Cameron Diaz v hlavní roli jsem čekal nějakej stupidní romantickej film. Kupodivu tady Cameron Diaz nehraje žádnou slepicoidní naivku, ale naopak takovou vychcanou mrchu a musim říct, že mě v týhle pro ni netypický roli docela mile překvapila. Škoda snad akorát zbytečně trapný postavy Lucy Punch a tak trochu stupidního konce. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TŘEBA NA SOBĚ STÁLE PRACOVAT“...... /// ...to aby děti měli příklad. Někdo si proto vylepší kozičky a někdo zase experimentuje v kuchyni. (Žádnej strach, Ital s vařečkou tady nebude!) Zato tu jsou samí usměvaví, miloučcí, vstřícní, lidičky – vlastně učitelé (BRRR! taky vám ty ,,zdrobnělinky“ naháněj husí ,,kůžičku“?... Nebo snad učitelé?...) Občas mi to chování připadá trošku stupidní, ale pár vtípků je povedenejch a Cameron jako plytká osoba s posraným žebříčkem hodnot a její exhibice v neromantický roli celkem ujde. Další z Rom-Kom, kde je víc vtipu než romantiky, ale vodvázat bych se stejně doporučil u těhle holek. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, za co se v USA platí 9300 doláčů (napovím, že je to gigantický a záleží na rovnováze). 2.) Jsem kluk a MILUJU Justina Timberlake. 3.) Chci větší kozy a TAHLE rada mi nepomohla. 4.) Thx za titule ,,Dejdicek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Komedie, která mi sice nějak vtipná nepřišla, rozhodně jsem se tedy extra nesmála. Ale překvapivě jde o opravdu snesitelný film, který mě nenudil. Některé scény hrozně trapné, ale co nejvíce oceňuji, je to, že se nejedná o film natočený podle šablony. Očekávala jsem v polovině další to klasické sbližování učitele s žáky a to, jak se "zlá" učitelka, která tuto profesi nenávidí, stane "hodnou" a milující práci učitelky. To se zde nestalo a je to velké plus. Cameron Diaz je sympaťačka a stejně tak potěšil Jason Segel. Justin Timberlake mě i nadále přesvědčuje o svých hereckých kvalitách, nicméně zde hrál totálního šaška, občas ale velmi úsměvného. Zkaženou úču už asi více nepotřebuji vidět, ale rozhodně se nejedná o nic hrozného. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak podle komentaru zde jsem cekal buhvico a zaroven ledascos.. A ac film v nekterejch aspektech skripe a prvni pulka je zajimava, posleze to cele upadne do lehke letargie a konec je neprekvapujici a klasicky hollywoodsky, musim priznat, ze jsem se naramne bavil. Na Cameron uz je videt naka ta vraska navic a i dle meho soudu lehka plastika v obliceji, ale tahle role ji vylozene sedla. Jeji postava je z pocatku desiva, ale na konci ji nelze nefandit. Dobra oddychovka na jedno skouknuti, ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • V roli zpěváka kapely učitelů se ve filmu objevil Dave Allen, představitel učitele, zpěváka a poradce Jeffa Roose ze seriálu Machři a šprti (od r. 1999), ve kterém rovněž hrál Jason Segel. (Lorge)
  • Rottentomatoes.com dává filmu 44 kladných procent. (Terva)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama