Reklama

Reklama

Mamánek

Trailer

John C. Reilly, Jonah Hill a držitelka Oscara Marisa Tomei (1992, Herečka ve vedlejší roli, Můj bratranec Vinny) se představují ve svérázném a legračním filmu o lásce, rodině a jednom souboji na ostří nože. Už dlouho rozvedený John (Reilly) má pocit, že konečně našel tu pravou, když se seznamuje s milou a přitažlivou Molly (Tomei). Vše má jeden háček. Mollyin syn Cyrus (Hill) matku jen tak nespustí z očí a rozhodně nemá v úmyslu snášet v její blízkosti jiného muže. Začíná urputný souboj o výsadní post Muže č. 1, ve kterém si ani John ani Cyrus neberou žádné servítky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení naznačuje, že na tenhle film se nedá koukat. To ale není pravda. Má všechny atributy dobrého filmu. Herce, příběh i zpracování. Jediné, co mu lze vyčíst, je to, že mne až tak nevzal za srdce, že není nijak novátorský. Ale co chcete v oblasti mezilidských vztahů nového vymyslet. Když si vezmu, že stupidní americké komedie tu na databázi sklízejí o 20% víc, je tenhle film úplně v pohodě. A on taky v pohodě je. Vcelku milý příběh o hledání životního prostoru dvou lidí, kterým se předchozí vztahy moc nevyvedly. A když se do toho přimotá ještě vypečený synátor, je problém nasnadě. Chvílemi vtipné, chvílemi vážné, rozhodně ne blbé. Příjemný film za 70% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Komedie? KOMEDIE? Občas by lidé, označující žánry filmů, zasloužili pořádně našvihat přes koule (či jiné tělesné orgány nezávisle na pohlaví). Při pohledu na Marisu Tomei by si člověk hned vymyslel nějaké záchvaty úzkosti a noční můry, jen aby ho poňuňala v náručí. Skvěle obsazené romnantické drama. Reilly, Hill, Tomei i Keener podali výborné a vzhledem k tématu a rozsahu filmu adekvátní výkony a všichni čtyři byli přímo potěšením. Hrozně se mi líbilo, že konec nebyl nějak extra gradován až do neúnosných (a dramaturgicky líbivých) výšin, ale zůstal hezky uvěřitelně lidský. Cyrus je prostě příjemným pohlazením. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Scenár veľmi slabý - nudný a nezáživný ako koniec koncov všetko v čom má prsty Mark Duplass. Mal by asi ostať len pri herectve. Na drámu sa tu v podstate nič nestalo, také obyčajné problémy v trojuholníku mama-syn-otčím a v rámci komédie som teda čakal podstatne viac vtipu a humorných situácií, hlavne čo sa týka naťahovačiek oboch komikov. Obom ten humor ide podstatne lepšie, len to už sme späť u toho scenára... skrátka až príliš obyčajné, bez chuti a bez zápachu, čisto podpriemerné. 40/100 ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Vynikající praktická studie do problematiky oidipovského komplexu by jistě potěšila nejednoho psychiatra. Herecký trojlístek hrál tak dobře, jakoby opakovaně prožíval vlastní dětská traumata. Marisa v roli zaslepené milující matky předvedla nadprůměrný výkon a Shrek John by si z fleku zasloužil nablýskaného Plešouna. Přesvědčil by s přehledem odbornou porotu a přesvědčil i mě celou svou osobností, až bych ho chtěla taky mít doma za partnera. A tradičně narušený Jonah zahrál škaredého sráče neméně přesvědčivě. Mít doma takový labilní fackovací pytel, je ze mě Rocky natotata.☺Příběh by se dal shrnout do jediné Johnovy věty: "Jsem úplně v hajzlu." ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Že bych se nějak extra smál... nevím, komedie fakt jen okrajově, spíš je to nenáročné drama, nicméně to je vedlejší. "Podívej se na mě, vypadám jako Shrek" jo, to mě rozesmálo, kdyby měl hrát někdo Shreka na živo, měl by to být právě John C Reilly :-) Herecké obsazení je povedené, všechny tři hlavní postavy působí reálně a svým způsobem i sympaticky (i Cyrus). Co o tom víc říct... Jak píšu, je to poměrně nenáročné, žádné překvapivé zvraty, nic, takový jednoduše lidský film, podobná situace se určitě stala někomu ve vašem okolí. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama