Reklama

Reklama

Když ve městě Derry ve státě Maine začnou mizet děti, musí skupina mladých chlapců a děvčat čelit svým největším obavám v boji proti zlému klaunovi jménem Pennywise, jehož vražedná a násilnická historie se táhne napříč staletími. (Vertical Entertainment)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

GigaPudding

ale nesnaž se zase přesvědčit všechny o svém mylném názoru. Přehrávání a teatrálnost (theater - divadlo), to je klasický rys divadelní scény. A je to zcela logické, neb narozdíl od filmového média diváci nemají tu výhodu práce kamery v detailu atd., takže herci musí hrát jinak

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Takovej ten typ, co je zvyklý při projevu tlačit na pilu. Gesta, výrazy ve tváři. Abych to uvedl na pravou míru, děcka to zahrály přirozeně, to klobouček. Dospěláci mi dojem trochu kazí.)

na příspěvěk reagoval GigaPudding

LucyZ

LucyZ (hodnocení, recenze)

Výborná kniha,, úžasný potenciál. doufám, že ho nezprzní jako to bylo s tou minisérií r. 1990

na příspěvěk reagoval Abes

forma

forma (hodnocení, recenze)

Právě jsem se dozvěděl že se TOho KONEČNĚ někdo ujal !!! Obrovsky se těším a jsem zvědavý jak si s tím (pro mě) neznámý režisér Fukunaga poradí ...

Maerlyn0

Maerlyn0 (hodnocení, recenze)

Ať už to konečně výjde! I když je pravda, že seriál by byl lepší (pokud by ho nezprasili jako Under the dome)

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Verím, že práve Fukunaga je tým režisérom, ktorý si s tým poradí aj na ploche jedného filmu. Predstava TV mini-série je síce extrémne lákavá, film je ale väčšou výzvou. Aj z toho dôvodu je pre mňa To jeden z najočakávanejších filmov. Zaujíma ma, ako to dopadne a držím tomu palce.

Lucretat

Lucretat (hodnocení, recenze)

Ideální by bylo, aby se toho chytlo HBO a udělalo minsérii třeba o dvou třech řadách. Kouzlo knihy není v samotné kostře příběhu, která jediná se dá do filmu nacpat, ale hlavně v atmosférickém vykreslení maloměsta a konfrontaci hlavních hrdinů s probuzeným zlem. Už v první filmové verzi se tam vešlo jen to nejnutnější a nemůže to dopadnou jinak ani tentokrát. Tak snad to uchopí aspoň trochu s rozumem a úctou...

na příspěvěk reagoval st.ranger, FRANTACZ1

JohnFitzgerald

JohnFitzgerald (hodnocení, recenze)

Kniha top, verze 1990 obstojná ale nedovedu si představit dnešní podání. Ale nic si nepřeji víc než ať to vyjde. Dvě volume zní dobře.

Uživatel JohnFitzgerald smazal svůj příspěvek.

ICTS

ICTS (hodnocení, recenze)

originál IT sem si zamilovala uvidíme-li remake bude stejně dobrý :)

FRANTACZ1

FRANTACZ1 (hodnocení, recenze)

Nebuďte vyměklí. Když může mít Pán prstenů (všechny tři díly mají prakticky stejný počet stran jako TO) 545 min. (podle IMDb 558 min.), a to nemluvím o režisérských verzích, já chci aspoň 10 hodin!

 

A jako maratóón!

Swingie

Swingie (hodnocení, recenze)

Celkom by ma potešilo, keby TO vyšlo a film by sa natočil.. teda by ho natočili... a milerád si ho pozriem, jednoznačne. Aspoň budem môcť porovnávať It z 90-tych rokov a porovnávať prípadné chyby aj s knihou.,... snád sa režisér tých chýb už vyvaruje!

Na druhú stranu točiť podľa Kingových kníh je naozaj veľmi náročné... a ako píše nižšie Sygi, TO bola dosť fantastická kniha, veľa sa tam toho prelínalo, atd atd... Ono sa to nikdy nepodarí na sto percent, to je jasné. Ale občas mi to príde, ako keby chcel niekto natočiť podľa Kinga Temnú vežu, čo je sto percentne nemožné.

Rád sa nechám prekvapiť.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Sygi

Keď Snyder zvládol Strážcov, Fukunaga sa s To snáď tiež bude vedieť popasovať. Hoci na ploche dvoch filmov. Veríme! :)

... mimochodom tá TV verzia z 1990-teho síce nepatrí medzi vydarenejšie adaptácie Kingových kníh, ale úplný prúser to nebol a to podstatné tam dali. Jou, pôjde to!

Sygi

Sygi (hodnocení, recenze)

Natočit To bude podle mě extrémně náročná práce, protože to, co tam King vymyslel v té knize, jen tak nepřenesete na plátno ... celé to městečko, ty podzemní kanály, a už samotné To ... uvidíme ... dobrý plán je to mít na 2 filmy

na příspěvěk reagoval mm13

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

st.ranger

13.12.2012 10:06 daří opakoveně, to ano. Jednorázově se to podařilo více tvůrcům. S knihou Tělo jsem nepřišel do styku ale když jsem koukal na film, po pár minutách jsem tam Kinga poznal. Dále Carrie nebo Mrtvá zóna, tady se ten přenos na plátno dle mého podařil.

 

To z 90tého jsem hodnotil vysoko pouze z nostalgie. Ti divadelní herci filmu moc nepřidali, snad se nedočkám klasické předělávky.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Rugero

právě hledění na dolar pomůže to, že je to kingovina, takže stačí postavit velkou reklamu na tom, že king a je to :)

na příspěvěk reagoval Rugero

Rugero

Rugero (hodnocení, recenze)

GigaPudding

kdo ví jestly se začně natáčet. ... je to dost náročný projekt a v americe se hledí pouze na dolar... a ruku na srdce takovou návštěvnost jako stmívačka to asi mít nebude.. škoda... může to být veelice jímavý projekt..

na příspěvěk reagoval GigaPudding

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

Luufuu

Shawshank a Zelena míľa sú takisto dobré ako knižná predloha ja som bol spokojný. Telo od Kinga je tiež dobre nakrútené.

Luufuu

Luufuu (hodnocení, recenze)

Tak to se tedy těším! Ty knížky co jsem četla a viděla film (většinou tak z roku 1990) stála za prd. Vykoupení z věznice Shewsank a Zelenou míli se bojím přečíst, aby se mi film nezhnusil. Po přečtení knihy například The Shining, a následně shlédnutí stejnojmenného filmu s tak dobrým hodnocením?! Jen jsem kroutila hlavou. Prostě se ve filmu nedá zachytit tolik jako v knížce, tak snad nebude tento film dalším zklamáním.

na příspěvěk reagoval JohnMiller

Související novinky

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

17.06.2023

Nadějně rozjetý Andy Muschietti, režisér původem z Argentiny, si v Hollywoodu udělal jméno efektivními horory Mama, To a To kapitola 2. Právě tento čtvrtek do našich kin vstoupil i jeho nejnovější… (více)

Horor To se dočká seriálového prequelu

Horor To se dočká seriálového prequelu

30.03.2022

Streamovací služba HBO Max oznámila, že chystá seriálový prequel kultovního hororu Stephena Kinga To. Projekt se momentální jmenuje Welcome to Derry a odkazuje tak na ikonické městečko, ve kterém… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

Reklama

Reklama