Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačový technik Brad Harris má poněkud zvláštního koníčka – miluje ptáky a jako vášnivý ornitolog-amatér, takzvaný ptáčkař, se chce zúčastnit velké celosvětové soutěže, která se jmenuje Velký rok. Brad ale neví, že má velké konkurenty. Úspěšný obchodník Stu Preissler si také chce splnit celoživotní sen a stát se nejlepším světovým ptáčkařem. Celý život svou účast ve hře odkládal a teď přišla ta správná chvíle. Oba muži si vezmou v práci volno a vyrazí za svým snem. Oba však netuší, že proti nim stojí skutečný protivník, kterého není jen tak lehké porazit. Kenny Bostick je světoběžník a vítěz posledního ročníku ptáčkaře roku. Také on vyráží do přírody udržet si svůj titul... Kenny doma nechá svou mladou a krásnou manželku, která je nešťastná, že nemůže otěhotnět. Postupně se všichni tři vášniví ptáčkaři setkají a brzy zjistí, že všichni se soutěže účastní. Zatímco Brad a Stu soutěží férově, Bostick tyto zásady nezastává a je rozhodnut oběma protivníkům soutěž co nejvíc znepříjemnit... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Kua, já byl tak přesvědčenej o tom, že ten vypravěč je David Attenborough, že jsem si to v titulcích ani neověřoval. Ok, tak tady byl Cleese. :)

Pete24

Pete24 (hodnocení, recenze)

slatkac: Aha, tak proto na něj s dabingem nemám šanci narazit. :-) Díky za info

Pete24

Pete24 (hodnocení, recenze)

K obsahu filmu se vyjadřovat nebudu. Spíš by mě zajímalo, jakou roli tam hraje John Cleese? Je psán na druhém místě, takže jedna z předních rolí. Vážně si nemohu vzpomenout, že bych ho někde ve filmo zahlédl..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Holubicqa

Holubicqa (hodnocení, recenze)

JURIS555: A ty už mi vážně lezeš na nervy! To jsme asi všichni uplně tupí a nevidíme vpravo to datum, nebo jak?

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Tak co někdo kdo už to viděl? Je to fail jakej sem si myslel a napsal sem tu? Jestli má cenu to schánět a nebo počkat třeba až na české DVD...   

Grizzly

Grizzly (hodnocení, recenze)

Je to docela dobrej film...akorát mi nejde ohodnotit ani okomentovat, což vzhledem k tomu, že světová premiéra byla 16.10.2011 a už je venku i DVD je docela fail. Rozhodně by se tahle možnost neměla řídit distribucí do CZ/SK kin.

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

Hm... tak docela propadák ;) za tu dobu jen 7,1 mil usd :/ , ale alespon to bude v kině tento rok sem se s Jackem těšil i na Bernieho , ale zatím asi nic ??

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

Na imdb 5.7 a nahoru to podle mě nepůjde a v USA to není nějaký hit otevírací víkend 3,2 mil usd , asi nejvíc se těším na Jima a Jacka

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Nejhorší věc která se může stát, když vemete 3 parádní komiky, narvete je do jednoho filmu a ten film nakonec není vůbec vtipnej ... - to je dnes běžná praxe... radši se dívám na starší komedie u kterejch se zasměju... a podle traileru to nevypadá že tady bych se smál., ale uvidíme...

beery

beery (hodnocení, recenze)

od kamarádky, která je teď v Americe jsem slyšel, že je to kravina a ztráta času na to koukat :D

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

vypada to na peknou p*covinu s prominutim. Trailer jsem shlednul jen kvuli tomu abych videl Jima Parsonse, ktery tam k*rva ani nebyl...

papez12

papez12 (hodnocení, recenze)

Hmmm vyzerá to slubne, Jack Black a Owen Wilson z toho pozerá docela slušná komédia, necháme sa prekvapiť.

genetique

genetique (hodnocení, recenze)

toto nemá nikto v hľadáčiku? .. komediálny základ výborný, herci, režisér .. mohlo by z toho niečo byť :)

Související novinky

Steve Martin se vrací před kameru

Steve Martin se vrací před kameru

23.08.2014

Čekali jsme tři roky, ale vyplatilo se! Komediální klasik Steve Martin se naposledy objevil v kinech v roce 2011, když sekundoval Owenu Wilsonovi a Jacku Blackovi v Nadějném roce. Od té doby jsme o… (více)

Reklama

Reklama