Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

figliar odpad!

všechny recenze uživatele

Čím začať? Film som si kúpil, lebo bol vo výpredaji za 10 CZK. Druhý krát by som tak veľa za neho nedal. Príšerne napísaný scenár, úbohé herecké výkony a debilný dej sú len špičkou ľadovca tohto ,,majstrovského dielka". Vo filme sa nerozlišoval deň či noc, fyzikálne zákony či zákon gravitácie. Vybuchujúce vlny, stupídne dialógy, superhrdinský tatko, nesmrteľná sestrička, pokojne vyzerajúci ľudia bojujúci o záchranu života... Takto by som mohol ešte pokračovať. Nechápem vznik tohto filmu. Či z recesie, či z komerčných dôvodov, kvôli stávke... Fakt netuším. Je mi jasné, prečo pán režisér obsadil sám seba do hlavnej úlohy. A ako vidím, nebolo to po prvý raz. Na záver rada pre všetkých : z ďaleka sa vyhýbajte tomuto filmu!!! ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Takže tak, pozrel som si pokračovanie titanicu. Ale nie teraz važne, titanic 2 nieje pokračovanie. Ide o tv film ktorý je až tak otrasný že sa dostal do top 10 najhorších filmov tuto na portáli csfd. Prečo som teda nedal odpad ako 85% ľudí? Za dopozeranie, a celkom slušné efekty. Nieje to zas český film s trapným humorom. Ale zase nad 15% sa isť nedá a aj najväčší filmový fanúšik bude mať problém to dopozerať. My heart will go on pieseň na konci budete márne hľadať. Strata času. 1* ()

Reklama

cdome.82 

všechny recenze uživatele

Ošetření kreditkou, přežití zkázy ve skříni, přetnutí vedví, krásné exteriéry (a interiéry) skladišť a jedny schody na kterých každý upadne. Plus povedené masové scény s místy až 20 účinkujícími, do toho průlet tryskáčů a titanik na vodě renderovaný ve stylu her z roku 1995. Na druhou stranu málo žraloků, chobotnic nebo aspoň dinosaurů (doufám, že se dočkáme v sequelu). Suma sumárum jen za ***, jsou i lepší kousky, ()

ViktorS 

všechny recenze uživatele

Je to niečo medzi Titanicom a Poseidonom, ale na takej B-čkovej úrovni. Hviezdičku tomu dávam preto lebo keď som to prvý a aj poslednýkrát pozeral, tak som bol ešte malý a nejako som ešte nerozlišoval či je ten film kvalitný alebo nie. Jednoducho ma vtedy zaujímala len akcia, aj keď po príbehovej stránke je to tiež dosť slabé... Takže pokiaľ niekto nerieši kvalitu spracovania rôznych špeciálnych efektov, tak ten film mu možno aj bude stačiť. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

A když byla ústřední dvojice schovaná ve skříni a až po uši ve vodě a chlapec vyklepaný zimou dal dívce radu: "A pozor na ledovou vodu.", né, to už jsem fakt nevydržela a musela jsem si jít utřít kapičku :D Když to berete s řádnou rezervou, některé hlášky i samotné situace fakt pobaví (já na ten kabel sice dosáhnu, ale nechám ho ve vodě, ať to nemáš jednodušší). ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)

Reklama

Reklama