Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Pár názorů na tyhle talentový soutěže jsem si přečet. Přiznám se, že na tu na primě taky koukám. Nakonec proč ne. Přiznám se, že jsem se kolikrát ani nestačil divit, co lidi dokážou. Jenže průser je, že Nova chtěla jíte ve stejných šlépějích a nevěděla jak na to, protože jí oficiální licenci Prima vzala. Nakonec si vymysleli svojí soutěž, která má naprosto nesmyslný pravidla. To bych zase až tak neřešil, chtěl jsem se hlavně pobavit. Jenže když vyberou porotu, která čítá dva profesionály, Zdeňka Trošku, kterého tam nacpala jenom proto, že mu Nova zaplatí film a Alenu Šeredovou, kterou v půlce vyhodí, protože tym byla uplně k ničemu, tak to trošku nechápu. A co víc...divákovi přinesou naprosto nemožnou náhradu v podobě Mr. GS. Příště se tak možná setkáme i s Petrem Rychlým z natočta. No já bych se ani nedivil. Trapnější tak žádný pořad už ani být nemohl a Nova jen stále ukazuje, jak je neskutečně vzadu oproti televizi, která jí před pěty lety ještě ani nešlapala na kotníky. Jediný plus je už jenom Leoš Mareš, jenže ten tam nic nezmůže. Když tak nad tím přemýšlím, tak si ještě vybavuju jeden celej díl o tom, kde diváci měli svými smskami vybrat moderátorku pro Leoška...aneb pohoňte mi pořádně ego, ať si mezi těmi roštěnkami můžu vybrat ten nejlepší kousek a za Vaše prachy. Televize Nova, styď se. ()

Noviik odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se tedy také hodnotit a nepatřím k těm, kteří dávají toto hodnocení ze zásady. Pokoušel jsem se dívat stejně jako na ČSHS, kde jsem to dokonce dokoukal do konce. Tady je však použito až moc kýče a trapnosti v jednom. Úvod byl právě ten kýč a přehnané "moderování" Mareše je ta trapnost. Porota ve složení pan Okoukaný, slečna moderátorka, paní nevímcovlastnějezačnejspíšmodelkaconemáužcoukazovatapotřebujepeníze a pan režisér, který se sem prostě moc nehodí. Navíc ta přehnaná snaha o to být lepší než Prima... ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Jelikož to doma všichni sledují, tak se občas dívám taky a musím poopravit hodnocení. V počátečních dílech jsem hodnotil odpad, protože to bylo dost trapné, ale teď vidím, že někteří mají opravdu talent a někdy je na co se dívat, i když tenhle pořad není moje parketa. Dost mě to někdy nudí, ale odpad si to rozhodně nezaslouží. Občas to stojí zato. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Prasárna. Způsobilo mi to vyloženě fyzickou nevolnost. Skládá se to z kýblů trapnosti a hnusu, kterýma divák dostane bez varování do obličeje. Viděla jsem jen jeden díl, druhej jsem jenom poslouchala. Byl tam imitátor co neumí nikoho napodobit, ňákej krákorající pár a břišní tanec. Jako by všichni ty fakt talentovaný už byli v Čes.Slov.má talent. Vyčpělostí zapáchající Mareš se jen opakuje, ale co předvádí GS je beyond imagination. Ještě nikdy mi za někoho nebylo tak trapně, jako když se oba převlíkli za sultány a Genzer si rozklepal špeky na břiše. Někdo z nich řekne ultra-super trapnej vtip, následuje vejskot a smích a pak záběr na kamenný obličeje v hledišti. K porotcům, Habera uráží, Banášová je na tohle moc inteligentní a Troška brečí. Zpívá děcko - Troška brečí. Přijede kluk na vozejku - Troška brečí. Polonahý chlápci visej na hrazdě - Troška brečí. Jestli Nova nešla do kytek už dávno, tak teď si to definitivně pohnojila. Odpornost. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Přeci jen o něco málo zajímavější a zábavnější, než předchozí podobný pořad Česko hledá SuperStar, ale to platí jen pro pár úvodních castingů. Velkolepé finalové večery jsem už bez jakéhokoliv zájmu nesledoval, protože stejně jako u zmíněné show výše, odsuzuji od základu způsoby hlasování pomocí mobilních telefónů a postupové pravidla přes duelové souboje. Porota složená spíše kvůli zábavnější formě komentování předvedených výkonů na úkor profesionálů vyčnívajicích v daném oboru asi ani nepřekvapí a Leoš Mareš na pozici moderátora už zůstává známým novackým standardem. Proto všechno pouze jedna hvězda, kterou si však nezaslouží tento pořad, ale spíše naši prostí občané, kterým se sem tam povedlo zábavné či zajímavé vystoupení. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama