Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

hippyman 

všechny recenze uživatele

obecně nemám moc realityšou v lásce, tahle talentmagória to jen zase potvrdila... tu a tam člověk narazí na nějakou zajímavost, ale věnovat sledování takovýho času nebo snad nedejbože ještě peněz (ano, o to jde asi především), to fuck ne. navíc tady nejde mluvit ani o nějaké originalitě či skvělém moderování, prostě jen tvorba ovcí z diváků a pečení sledovanostních koláčů. 20% ()

freddy odpad!

všechny recenze uživatele

Stokrát viděný Leoš Mareš, k tomu snaha pomstít se Primě za to, že předběhla Novu v nákupu licence pro lokalizovanou verzi "Got Talent", a okoukaní Palo Habera a Adéla Banášová v porotě. Po pěti minutách jsem to vypnul a rozhodl se, že nikdy více nechci vidět tento pořad. U mě to na celé čáře vyhrála Prima a tenhle pořad posílám do odpadu, kam právem patří. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zvědavost donutí člověka provádět různé hlouposti - třeba absolvovat tento pořad, protože s osmi procenty už to přece musí být slušná čurina, ne? Ne. Hledám jedno výstižné a nevulgární slovo pro vyjádření pocitu z této debility show. TRAPNOST - to je ten správný výraz. Moderátor, porota i většina soutěžících ve mně vyvolali silný pocit trapnosti. Ale za těch pár skutečně talentovaných jedinců šoupnu jednu hvězdičku. Zvědavost byla ukojena, v tomto experimentu nemíním pokračovat. 10% ()

Pepy odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofální dopad to mělo, snad na všechny kteří se na to poprvé podívali. Jak je známo Nova rádo kopíruje jiné, aby si nahrabala nějaké ty penízky do kapes. A podle mého názoru jim to teď nevyšlo a myslím, že dopadli až na dno nudného showbiznisu a moc sem jim to přál, aby to skončilo, tak jak to skončilo. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Relativně zábavná show, jejíž největší síla tkví v samotných soutěžících, které se rozhodla NOVA upřednostnit před tím ostatním. Místy to sklouzne k nesmírné tuposti a patosu, Alena Šeredová je neustále mimo mísu (a upřímně, ani tím vzhledem už to nezachrání), Miro se zmírnil a skvěle se doplňují z Banášovou a Troška je překvapivě snesitelný. Leoš, byť ohraný, je furt Leoš a dokáže pobavit a překvapit. Celkově vzato se na soutěž vyplatí dívat jen kvůli zajímavým talentům a občasným vtipným hláškám, celkově však lepší na Novu přepínat jen o reklamě. Kdyby na to koukal jako nedělní "hlavní program" asi bych hodnotil ještě níž, jako doplnění je to ucházející. (50%) ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama