Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je vysoká, štíhla, úspešná... a je to blondína. Čím nás prekvapí dnes večer? Adelu zažijeme v novej polohe, v akej sme ju doteraz nemali možnosť vidieť. Vaše večery bude spríjemňovať reflexiu každodenných problémov, ktoré za pomoci svojich glosátorských kolegov rozmení na drobné, podfarbí vtipom a odľahčí iróniou. Samozrejme nebudú chýbať ani zaujímaví hostia. (TV Markíza)

(více)

Recenze (100)

lulu37 

všechny recenze uživatele

Adela je vtipná, zábavná a pohotová, všetko vlastnosti vhodné na moderovanie akéhokoľvek projektu. Aj keď je moja najobľúbenejšia moderátorka (veľa ich teda na výber nemáme), musím si dať ruku na srdce a povedať, že to nesplnilo ani zďaleka očakávania...Rozhovory s hosťami sú v pohode, ale ten akože zábavný kútik - dangl, sajfa, lasicová (veru po otcovi talent nezdedila) alebo evita - je otravný.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Adela Vinczeová (Banášová) sice nikdy nepatřila mezi moje velké oblíbenkyně, ale zrovna tak nepatří ani do skupinky nenáviděných moderátorů / moderátorek. Občas s ní byla i sranda, když moderovala Superstar a radila s Tomíkem Bezdědou byla s ní i prdel, nu pak začala stárnout a mnoha lidem tak nějak lézt na nervy. Co se tohoto pořadu týče, viděl jsem pár dílů a nějak mě kvalita této SHOW nepohoršovala. I já měl asi štěstí na výběr zajímavých hostů, chápu však i ty rozčarované ohlasy a komentáře. I u nás existuje celá řada podobných „pochybných“ pořadů… ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kousek jednoho dílu s nějakou blondýnou a asi jejím kolíkem, zřejmě fotbalistou, a nic moc. Adéla, která mě dost bavila v Superstar, tu byla taková plochá , nejen na hrudi, nemastná neslaná,nudná. Po dalším náhodném dílu snižuji na odpad,protože blbá Adéla nejen, že neví, co je to pucvole, ale ani nebyla schopná to správně opakovat, když ji to předříkali. Opakovaně. Nebude tak chytrá, ja se tváří:-( ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Nevidím tento pořad tak často a ani nežiji na Slovensku, tudíž jsem trochu mimo obraz, ale pokaždé, když s přítelkyní Adélu sledujeme, tak se solidně pobavím. Navíc o poznání lépe, než u současné show Jana Krause. Hosté tu jsou různorodí a glosovací trojka na začátku(a někdy i na konci) opravdu vtipná. Obzvláště Sajfovi bych dal více prostoru. ()

filip289 odpad!

všechny recenze uživatele

Ale toto je už fakt moc. Zbytočná, zbytočná talkshow neskutočne nesympatickej Adley s trápnymi komentármi "glosátorov?" Urbaníkovej (na ňu mám neskutočnú alergiu), Kulyho, Sajfu a neviem ešte koho tu fakt nechýbala. Bohužiaľ to má aspoň podľa Markízy úspech, tento slovenský národ ma fakt už asi ničím neprekvapí.. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama