Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý spolužák John pořádá v East Great Falls velký školní sraz ročníku 1999. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler se po dlouhých letech opět setkávají. Jak zjišťují, od ideálů, které měli na konci střední školy, se jejich současný život liší dost výrazně. Jim žije v Chicagu s manželkou Michelle, se kterou má syna. Oz se živí jako televizní moderátor a bydlí v Los Angeles se svou přítelkyní. Kevin je ženatý s Ellie a pracuje z domova jako architekt. Finch svým přátelům vypráví, jak cestoval po celém světě a pořád hledá tu pravou lásku. Stifler se tváří, že je všechno stejné jako za mlada, ale ve skutečnosti se v dospěláckém životě tak trochu ztrácí a středoškolská léta mu chybí. Během jednoho víkendu bývalí spolužáci pochopí, že opravdové přátelství nezlomí ani čas ani odloučení. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 1

Recenze (1 386)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Bravo! Skvělé titulky a perfektní úvodní půl hodina, kdy se do druhé poloviny filmu dostáváme v plné síle. Velký návrat, bez zbytečného klišé jako v předchozích dílech (hall repeat) s teens úchylárnama (kromě klasických scén Stiflera, ty mu odpouštím), akcích v plném proudu (každá druhá slečna s modelingu) a děckých výlevů s alkoholem (opilé děti alias Spolek Beta, nebo Nahá míle). Ke konci jde spíše o "americký sen" velkých návratů prvních lásek, ale mělo to své kouzlo. Přikláním se k známkování jako u prvního dílu a dávám 4* hvězdičky, beru to jako první díl: prvotina a velká teens klasika v tomhle žánru a poslední díl: výborné zakončení. Skvěle pobaví i scéna v závěrečných titulcích. Stifler's my man, who*es ! ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Neuveritelny komedialni timing, smrtici kadence perfektnich foru, neodolatelne popkulturni reference a dojemne dojemne momenty. I ta naloz obscenniho, sexistickeho a fekalniho humoru nijak neirituje a dokonale funguje. Na novinarsky projekci se tleskalo. Pravdepodobny cerny kun letosniho leta a pravdepodobna komedie roku. Let's make this reunion our BITCH! 85% ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Pro generaci, která na prcičkovské sáze vyrůstala, to je sladký bonbónek a kvalitní zakončení za celou sérií. Jsem rád, že Biggs se SWS dali po dlouhé době zase celou bandu dohromady a že se čtvrtého dílu zhostili Hurwitz se Schlossbergem, protože mají dobré zkušenosti s Haroldem a Kumarem a navíc chápou jádro prcičkovského humoru. Dočkáme se tedy sexy borek, pořádných pařeb, fekálního humoru, Jima v nesnázích, jeho táty a rad do sexuálního života, Stiflerovy mámy atd. Funguje to tak dobře, protože je to celé posunuté do vážnější a nostalgické polohy, takže chlápci kolem třicítky už nejsou takoví pařmeni, mají rodiny, nudná zaměstnání a sere je nastupující mladá generace, která si ničeho neváží a všude jenom facebookuje a čte Stmívání. Jakoby zpověď generace, která vyrůstala v 90. letech...neznala mobily a chtěla zoufale zasunout za každou cenu. Milé (Jimův táta), někdy dost odvážné (poklička) a překvapivě hodně zábavné (Stiflerova pomsta, ožralá osmnáctka). Potěší spousta starých tváří (Sherminátor, MILF týpci) a fakt, že ta nostalgická struna se nijak zbytečně nenatahuje, ale line se pěkně celým filmem a graduje fotkami při závěrečných titulcích. [Přesná stopáž: 114 min] ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Na American Pie jsem vyrostl, je to klasika, nehorázná prdel a na "čtyřku" jsem se těšil. Moje očekávání bylo až mov velký. Nebylo to blbý, zasmál jsem se, bavil jsem se, ale ne tolik. Je to slabší odbar, hudba netlačí tak na pilu. zábava taky ne. Možná je to příběhem, který jako by nevěděl kudy kam, nebo je to možná jeden z mála filmů, který si víc užiju s dabingem. # [viděno: monitor, sluchátka (první film, co zněl na sluchátkách trochu plechově)] # příběh 6 | hudba 7 | humor 5 | akce 3 | napětí 0 | pustil bych si znou 7 ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Nehoráznej fail, kde se daj vtipný scény napočítat na prstech jedný ruky, která má pouze tři prsty. Nudný jak Zemanovo novoroční projev, trapný jako zjištění, že jste ve včerejším flámu souložil/a s květináčem a vyblitý jako xicht notorickýho pijana po novoroční párty. A proč jednu hvězdu? Protože nejsem zasranej hater a přeci jenom jsem se třikrát docela zasmál a to se počítá. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (32)

  • Když kluci vzpomínají na to, když kdysi psali, co by chtěli dělat v budoucnu, tak Jim (Jason Biggs) chtěl vést sexuální život jako Ricky Martin. (Zix.)
  • Miesto, kde si na konci filmu pripíjajú na ďalší zraz, je to isté miesto z úvodných minút prvého dielu série. (ČSFD)
  • Po sedmi filmech série se jedná o první snímek, na jehož scénáři se nepodílel Adam Herz. (MeanWhile)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Reklama

Reklama