Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Som veľký fanúšik knižnej série, čiže mnohé veci (ako budovanie charakterov postáv) neboli pre mňa potrebné. Skôr som hodnotila ako hodnoverne knižku filmári spracovali a nemôžem inak, ako uznať že sa mi výsledok páčil. Nevyzerá to síce, že by sa chystali robiť pokračovanie, ale ja by som sa určite potešila. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Riedky odvar z už aj tak podpriemernej Exmanželky za odmenu, akurát z prehodenými pohlaviami a dávajúci ešte menší zmysel. Úplná katastrofa to síce nie je, prežiť sa to bez problémov dá, i keď je to po všetkých stránkach nedomrlá a nezaujímavá záležitosť vhodná maximálne ako výplň medzi reklamy. 4-/10 ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Katherine Heigl má jednu nespornou výhodu. Neskutečně jí to sluší, ať už je blondýny nebo tmavovláska. V případě snímku "Slečna nebezpečná" (kvalitou je rozhodně možné srovnávat s podobně znějícím snímkem "Slečna drsňák", hlavně s druhým dílem této "klasiky") zvolila zase jednou tmavé vlasy a sekne jí to. Jenže - a to je opravdu hodně smutné - je to jediné pozitivum, které jsem na filmu našel. Katherine má spoustu kritiků, kteří říkají, že je herečka schopná stejně jako loutka bez vodiče, ale já jí docela fandím. Nejenom proto, že je pěkná, ale i proto, že se vyskytuje ve filmech, které se mi docela zamlouvaly ("Zbouchnutá") anebo hodně zamlouvaly ("Chceš mě, chci tě"). "Slečně nebezpečná" ale nemá nic, co mají zmiňované filmy. Nemá vtip, který je pro komedii zásadní, stejně tak nemá ani potřebnou chemii, která je vhodná pro romantický film. Pravda, tohle měl být hlavně akční film, ale zas tak akční také není a nějaké ty romantické snahy jsou patrnější. Jenže Jason O'Mara nemá vtip a drsnost Setha Rogana, stejně tak ani charisma a neodolatelnost Gerarda Butlera. Na tom film padá. Katherine by to utáhla sama, ale scénář jí dal "parťáka", který je zde hlavně v posledních minutách. Co je nejhorší, Katherine rozhodně nevypadá jako lovkyně lidí, což je zásadní kámen úrazu, kterému rozhodně nepomohl ani scénář, který je extraktem špatných béček. Holka odnikud má dostat odměnu za dopadení svého bývalého. Zaplete se ale do trochu větší hry, než sama čekala a jde jí sem tam i o její život. Ale klid, střelí jí jen do zadku, a to až na úplném konci. Film není vtipný, není napínavý, není romantický. A takový film je označován za akční komedii. Někdy dokonce za thriller! Dejte mi s tím pokoj! Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Exmanželce za odměnu jsem dala dvě za Butlerův úsměv, tenhleten paskvil si zaslouží jen tu jednu. "Slečna" je nebezpečná pouze sama sobě, hledaný polda si na tvrďáka dokáže hrát jen chvilku, pak změkne pod dojmem z jejích... wow fakt nevím, proč už zabírám třetí řádek komentu na film, kterému by stačila půlka jednoho... Nemám ráda Katherine Heigl, nevěřím jí pětinásobný průstřel srdce ani jednu vteřinu... Za co ta jedna hvězda? Za fajnou babi, takovou bych brala. ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro romantické filmy s Katherine Heigl a mám slabost pro Jason O'Maru bez košile, ale tím to končí. Slečna nebezpečná je zmatený film s pomatenou hlavní hrdinkou. Její přerod z naivní Stefanie od vedle, na naivní Stefanie s pistolí je totální propadák a krom toho Stefanie snad ani nejde o to Joea zatknout, spíš hledá důvody proto proč to neudělat a to dosti zvláštními způsoby. Jediná ucházející postava je Ranger a jediná ucházející scéna je ta finální. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)
  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)

Reklama

Reklama