Reklama

Reklama

Josh Kovacs je manažerem jednoho z nejluxusnějších hotelů v New Yorku. Nejvyšší patro má pronajaté burzovní magnát Arthur Shaw. Když ho zatkne FBI za podvod, považuje to Josh nejprve za omyl. Pak se ale zjistí, že Shaw zdefraudoval nejen obrovské částky, ale i peníze hotelových zaměstnanců, kteří je vložili do penzijního fondu. Cítí obrovskou vinu, protože on sám Shawa o jeho spravování požádal. Vrátný Lester, který se jako ostatní ocitl na mizině, se pokusí o sebevraždu. Teprve tehdy Josh prozře a v záchvatu vzteku roztříská červené Ferrari, které Shaw vystavuje ve svém bytě. Spolu se dvěma dalšími kolegy je okamžitě propuštěn. Poté se rozhodne vzít odplatu do vlastních rukou. Od agentky FBI se dozví, že v Shawově bytě je ukrytý trezor s 20 miliony dolarů. Josh k připravované loupeži přibere bývalého burzovního makléře, který kdysi v hotelu bydlel, a dávného spolužáka - profesionálního zloděje. Trezor je ale prázdný. Ve chvíli čirého zoufalství si Josh uvědomí, že poničené Ferrari je ze zlata. Teď už jen zbývá vymyslet, jak dostat nepozorovaně Ferrari z nejvyššího patra mrakodrapu. (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer 2

Recenze (381)

decouble 

všechny recenze uživatele

Spíš než jako zlodějská komedie vypadá "Tower Heist" jako utopický sen o pomstě obyčejného člověka na bohatém a proradném makléři jakožto ikoně reprezentující zlo v levicovém vidění světa. Postava Bena Stillera tedy odpovídá moderní verzi Robina Hooda, který zde vede amatérskou sebranku, jež má ovšem stejně jako zálesáčtní zbojínící patřičnou dávku kuráže... Po komediální stránce ale "Tower heist" příliš neoslňuje. Ovšem, opravdu se dalo od rutinéra Ratnera a dvou vyhaslých hlavních hvězd čekat více? ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Sestava co měla budit dojmem komediálních AVENGERS, tak výsledně dopadla jako ochotnický ansámbl. Paradoxně všem těm komikům vyfoukne doslova vše Alan Alda, který i ve svých letech zahraje, co má. Mistrovský plán je nudný, předvídatelný, nezábavný a hlavně špatný klon Dannyho parťáků. Problém je hlavně na straně vysloužilých komiků, kteří už neutáhnou ani samostatný film. Stiller už tak musí lízt do animovaných filmů anebo do nekonečna točit Fotry. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Mínusy: Poměrně nuda s nenápaditým příběhem , natočená prostě proto, aby se pár herců zase objevilo před kamerou. Některé postavy vysloveně zbytečné, policistka tele, co vše vykecá, navíc mi bylo doslova líto těch mravenců, kteří otročí pár zbohatlíkům. Místy zbytečné pitvoření se Eddieho. Casey Affleck mi přestává připadat jako herec, navíc by ho měl někdo dabovat.~ Plusy: Druhý filmová role Gabourey "Precious" Sidibe, Ben Stiller se nepitvoří a nesnaží se dělat hloupý nebo trapný humor, nedělá žádný humor (!). Přítomnost Alana "Howkyeho" Aldy. ~ Není těch plusů nějak málo? ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Dá se na to kouknout...jednou... 1) 46letý štíhlý Ben Stiller (manager rezidenčního domu) neztratil svůj sexy půvab. Bohužel však pro něj platí totéž, co i pro tento film - není špatný, ale za srdce nechytne. 2) 50letý (proboha, to to letí) Eddie Murphy (zloděj Slide) je stále stejně štíhlý a drží si svůj typický herní projev. 3) No a Alanu "Hawkeymu" Aldovi (defraudant Shaw) je už 75 let. 4) Ještě mě zaujala 28letá 165 cm vysoká a 122 kg vážící Gabourey Sidibe a hezké pohledy do Trump Tower na manhattanské 5. avenue. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ked clovek od filmu nic neocakava, tak sa obcas moze stat ze bude prijemne prekvapeny, ale to by sa rezie nemal chytit brett ratner, podpriemerny remeselnik ktory nikdy neovplyval myslienkou ani vizualnym okom... prestarnuti ansambel sa marne snazi vydolovat humor z velkeho mozstva tupych vtipov ktore sa obcas trafia do cierneho (improvizacia o lesbach), ale vacsinou minu ciel... skoda ze obrovsky potencial ktory bol v kradezi (predstavte si ake mnozstvo skvelych situacii sa dalo vydolovat z faktu ze vsetko su to zamestnanci hotela ktory poznaju ako vlastny byt, nieco ako sam doma ale na ruby) sa nenaplnil a prave v poslednej tretine sa to meni v absurdnu tupost bez zakladnej logiky... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (16)

  • Natáčení probíhalo zejména v americkém New Yorku. (Terva)

Související novinky

Eddie Murphy touží po Oscarech

Eddie Murphy touží po Oscarech

07.09.2011

A dostane je. Protože je bude moderovat. Jistě, je to především součást kampaně před uvedením pestře obsazené krimikomedie Mistrovský plán, kterou natočil Brett Ratner. A Ratner je i jedním z… (více)

Brett Ratner v Spielbergových službách

Brett Ratner v Spielbergových službách

12.05.2011

Posledním filmem, který jsme od něj viděli, byla Křižovatka smrti 3 z roku 2007. Pak měl velké plány se čtvrtým Policajtem v Beverly Hills, ale nic z toho nebylo. Momentálně dokončil krimikomedii… (více)

Reklama

Reklama