Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (450)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ze třech dílů je právě tento tím nejdebilnějším a má nejméně lekaček. Vlastně, když bych chtěl být úplně přesný, tak bych musel napsat, že je totálně o hovně, a proto to právě píšu. A ten konec? Trošičku fail! Jako horor film nefunguje vůbec a jako film umí jediné - nudit. Myslím, že je bezúčelné cokoli dalšího psát. Snad jen odpad! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $104,028,807Tržby Celosvetovo $207,039,844Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,029,350 //počet predaných kusov 201,568║ Až na pár slušných scén opäť neskutočne vatové(aj to dve "ľakavé" scény sú len tak pre pobavenie mimo strašenia duchov) a nedomyslené, ťažko povedať akú výpovednú hodnotu od toho tvorcovia čakali, je to len guláš chvíľkových nápadov, nehorázneho klišé, ťažko pochopiť a to už po 3x kto by ostal v dome kde straší??? A nechal svoje detičky vystaviť čudesným výjavom. Osobne je to podľa mňa jedna z najhorších filmových sérii čo kedy vznikla. /15%/ ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Do třetice zase opět trochu stejného a nudného. Tahle recyklace a natahování rádoby provázaného příběhu už mě vážně nebaví, koncept found footage se zde vyčerpal už po prvním díle. Zvlášť, když se jim tu strašidelnou atmosféru prostě nedaří navodit ani tentokrát. Narozdíl od strašlivé a ukecané dvojky se zde ale přece jenom pár dobrých nápadů najde a tvůrci už se nás nestačí polekat jen bouchajícími dveřmi či padajícími pánvičkami. I tak je tam toho ale na 90 minut hodně málo. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Christopher B. Landon / Based on characters by Oren Peli | Hudba: - | Produkcia: Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider, Akiva Goldsman | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Blumhouse | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 205,703,818 $ || Opať výborné, ako u predchádzajúcich dieloch, gradácia skvelá, no sektová tematika na konci uberá z mystiky čistého zla. Trochu hustší záver, a bolo by to opäť za 4 nadpriemerné. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Upřímně - Paranormal Activity nikdy nebyl můj šálek čaje. Nebo alespoň první díl. Nicméně s hororovou krizí došlo i na trojku. A i když pro mě otravné neduhy spojené s dokumentárním hororem nezmizely, tak považuju trojku za dost slušnou hororovou záležitost s dobrými nápady. Z nichž například pravidelné otáčení kamery je dost dobrý prostředek, jak navodit napětí a strach. Vytušíme, že něco uvidíme, a jak kamera pomalu najíždí, ukáže osobu u stolu, ale zase se otáčí a pak zase vrací - tady mi přišlo, že opravdu využili potenciál doku-záběrů. Navíc je fajn, že použití kamer je tu jakž takž ospravedlněno, takže z větší části odpadá nelogický tahání kamery všude sebou. I finále je uspokojivý a obě holčičky nelezou na nervy, za což je další palec nahoru. Pro mě lepší, než nezáživná jednička. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)
  • Film byl do kin dodáván pod krycím názvem Sports Camp. (SidneyP)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama