Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (450)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Zaprvé: Nejlepší díl série (o dvě hvězdy lepší jak oba předchozí díly). Zadruhé: Takhle jsem se už dlouho nebál (je důležité si udělat vhodné podmínky pro sledování takového kousku, tzn. dobrá kvalita!!!, osamocenost, tma). Zatřetí: Co se atmosféry a napětí týče, tak ty jsou na té nejvyšší úrovni, chování postav mi sice přišlo chvílemi dementní, ale ta super hororová atmosféra, to dokázala přebít. Začtvrté: Naprosto odrovnávající lekačky, u jedné jsem myslel, že zemřu. Zapáté: Zajímavý závěr, jsem zvědavý na další pokračování, snad se toho ujmou tvůrci tohoto dílu. 75% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě budete se bát, on se asi každý člověk musí bát, když dává bedlivý pozor a opravdu se soustředí na film. Paranormal Activity je vytvořený způsobem, který děsit dokáže. Samozřejmě nikdo nesežere, že se jedná o "skutečnou událost". Co mě mile překvapilo oproti prvnímu dílu, který sice dokázal strašit, tedy pouze v noci, jsou herci. Ve 3. díle nejenže probíhá strašení i ve dne, ale hlavně se stále něco děje. Herci jsou sympatičtí, oproti 1. dílu je to obrat o 180°. Suma sumárum spokojenost. PS: Neviděl jsem 2. díl, ale asi je to úplně jedno. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Panečku, tentokrát tam nebyl jen jeden fádní stín, ale rovnou létaly židle! Skutečně nevím jak velká sračka musela být dvojka, když tento prázdný shit bez scénáře někdo chválí jako skvělý posun vpřed. Fakt, že kazetová kamera z 80. let má lepší obraz než leckteré dnešní digitální HD kamery jsem v rámci "real nahrávky" ignoroval, ale nemohl jsem nevidět ten trapný pokus o příběh, který selhal snad ve všech směrech. Do teď jsem vlastně nepochopil celou pointu filmu a pokud už čumím na trapný horor o nahrávání duchů na kameru, nehodlám jí pak zjišťovat na diskuzích jenom proto, že scénárista byl kokot a režisér ještě větší. Uznávám, že jsem se párkrát lekl, bohužel ne díky gradaci napětí a nějakém inovativním "baf efektu", ale díky zkurvenému ozvučení, kdy se zvuk zvýšil z vteřiny na vteřinu o 300% při "lekací" scéně, protože rejža je impotentní debil, co neumí pracovat s napětím a tak pokládá za jedinou možnost jak vyděsit diváka, nechat mu popraskat okna v baráku. Vyždímejte to prase pořádně, snad to 10. pokračováním skončí... 20% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a Activity nám pokračujou. Naštěstí jsem druhý díl viděl někdy na začátku roku takže mi nijak to opakování nevadilo. Nicméně i tak si myslím že točit další a další díly nemá moc smyl. Ale jak jsem řekl filmy vidím s velkým odstupem takže nějak zklamanej(navíc druhej díl byl hroznej) nejsem. tenhle díl je průměrnej, pár lekaček se tu našlo ale film na mě nezapůsobil tak jak jednička u který jsem se poté bál jít na záchod. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby najlepší z celej trilógie, hoci ma opäť iritovala nelogickosť chovania postáv ( jednoducho si to svetlo v dome nezapália... ). Mohol to byť dobrý stredometrážny film, to by sa však v kinách nevynímalo. Aby som len nekritizoval, v strede filmu je dosť dlhá scéna, kedy sa kamera natáča raz doprava, raz doľava a vtedy sa dalo napätie krájať. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama