Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (450)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $104,028,807Tržby Celosvetovo $207,039,844Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,029,350 //počet predaných kusov 201,568║ Až na pár slušných scén opäť neskutočne vatové(aj to dve "ľakavé" scény sú len tak pre pobavenie mimo strašenia duchov) a nedomyslené, ťažko povedať akú výpovednú hodnotu od toho tvorcovia čakali, je to len guláš chvíľkových nápadov, nehorázneho klišé, ťažko pochopiť a to už po 3x kto by ostal v dome kde straší??? A nechal svoje detičky vystaviť čudesným výjavom. Osobne je to podľa mňa jedna z najhorších filmových sérii čo kedy vznikla. /15%/ ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To jsou mi, ale věci... Podobně jako v jiné rádoby hororové sérii Resident evil kterou jsem komentoval nedávno se i v této sérii našel jeden koukatelný díl a shodou okolností je to opět ten třetí. Nicméně tady to mělo skončit. Nic skvělýho na tom sice není, ale ušlo to. Co přišlo potom to už je hotová tragédie.50% ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity potřetí a rozhodně lépe než v předcházející části. Jeden by řekl, že v tomto žánru už se nedá přijít s něčím novým a bouchající dveře či houpající lustr už asi nikoho moc nevyděsí avšak tvůrci trojky přišli s něčím opravdu nečekaným- a to s příběhem! Ó ano, PA3 má docela zajímavý děj :) Navíc zasazení do osmdesátých let jsou další plusové body. Milé je i navrácení do menších prostor, které onomu found-footage (skvělý nápad s větrákem) zkrátka sluší víc než rozlehlé prostory z dvojky. Tento druh hororu funguje hlavně na efektních lekačkách a těch se tu dočkáme vážně přehršel. Skutečně docela velké (a milé) překvapení, jenž mě navnadilo na díl čtvrtý :) ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

ONA celou dobu hysterčí, že kamery musí pryč a o duchovi nechce už nic slyšet. ON neustále natáčí a čumí na záznamy, ženě nic neřekne. S dětmi je očividně něco v nepořádku, ale ON i ONA je okatě ignorují. V domě se dějí silně znepokojivé věci, které ON na kameře viděl a zatajuje a ONA se o ně nezajímá, ačkoliv logika přímo křičí "pusť si tu kazetu, ty kozo!" Strach opět spočívá v náhlých nečekaných jevech (zabouchnutí dveří, něco někam spadne či se nepřirozeně pohne), avšak potřetí už samozřejmě identický mustr nemůže bez obměn fungovat. A taky nefunguje. Jediný závan hrůzy přišel s prostěradlem v kuchyni, jinak se nejděsivější scéna nachází v traileru (ve filmu nepřítomna). Závěr je nijaký, s povinně vystrčeným konektorem pro další pokračování a rozvíjení mytologie, která se vrhla poněkud nešťastným směrem. Zatím nejslabší díl série, jež si paradoxně až dosud tak častou a přehnanou kritiku nezasloužila. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

UUU. Což o to, první půlka byla slabá, podobná předchozím dílu, nic nového, bez nápadu.. Ale poslední půl hodina opravdu stála za to. Bál jsem se u filmu, ale to hlavní, že mě zmrazil a nahnal husinu. A to ve chvíli, kdy tatínek šel přes verandu do místnosti a tám se zjevily nějaké depresivní neexistující "babky". Toto mě prostě dostalo. Posledně podobný emocionální pocit jsem ucítil při filmu ti druzí, kdy se našla fotka, kde se nacházely osoby, které ve filmu působily do té doby jako sluzi. No a na té fotce byly od nějakého roku 1813 mrtvé... Tam jsem taky ucítil reakci - zmražení, husinu, depresi v dobrém slova smyslu. Zpět k filmu paranormal. Za první půlku jsem měl chuť dát 2 hvězdy. Od půlky se to blížilo "průměrnými třemi hvězdami", ale za týž zmiňovaný konec dávám ještě o hvězdu víc. Celkově to film nebyl, co by divákovi dal něco jiného, než předchozí díly, ale pro mě ty duchařiny a jejich scény dostávají. Ale ne vždy. Viděl jsem spostu duchařin, ale většinou to dopadá stejně: průměr a žádné překvapení a emocionální vzrušení... 70% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama