Reklama

Reklama

Nude Nuns with Big Guns

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Při skládání slibu na jeptišku je sestře Sarah zkorumpovaným duchovenstvem vymyt mozek, je zneužita a omámena. Na pokraji smrti způsobenou smrtelnou dávkou léků, obdrží sestra Sarah zprávu od Boha, který jí řekne, aby se všem, kdo ji ublížili, pomstila. Vyzbrojena boží vůlí a arzenálem velkých zbraní, rozpoutá Sarah Soudný den pro své bývalé mučitele. Když si církev najme nemilosrdný motorkářský gang "Los Muertos" aby ji vystopoval a zabil, brzy zjistí, že je tato sestra pěkně drsná "matka". (Castle)

(více)

Recenze (52)

Knor 

všechny recenze uživatele

Grindhouse !!!! Tohle je ono, surovej, špinavej a násilnej film s pořádnou dávkou nadsázky a černýho humoru. Nic tu není ušetřeno, zvlášť pánbíčkáři by se u tohoto mohli i urazit :-D Další verze na moje oblíbené téma POMSTA. Tentokrát tu máme hrdinku lesbickou jeptišku, která se dostane ze spárů násilníků co unášej všechno možný aby si z nich udělali dobře vydělávající kurvičky. Násilí, krev, kozy a nasraná holka s pořádnýma bambitkama ... já se bavil, i když tý krve by to chtělo trochu víc :-) ()

Jeremiasz 

všechny recenze uživatele

jasne, pokud hodnotite film okem kritickym, soucasnym, uberte priblizne 6 hvezdicek z tech, ktere jsem dal, ale pokud mate radi grindoviny, budete spokojeni, protoze tohle je cistokrevna surova zalezitost svyho zanru, zadna uhlazenost typu Bitch Slap, Machete, o Planete terror potazmo "Auto Zabijak" nemluve. Proste nemuzu jinak, ve jmenu bobra davam 5* ()

vitac. 

všechny recenze uživatele

Ano, z mé klávesnice to bude znít neuvěřitelně (v rámci žánru), ale tento film nebrat. Je to nuda. Jeptišky nemají kvalitu. Jediná věc, co za to stojí... někomu... je You should pray harder. To jo, hlavně aby fanda toho, čemu fandíme i my, natočil další film lepší, abychom pak my mohli fandit i jemu. Tiffany Cache. Sarah Emmons. Lacey Conners. Petra Říhová. Bože, lidi, koukejte na brak, ale ať stojí za víc...;) ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Skvělý film se spoustou střelby a drog. Ani o nahotu zde není nouze a někdy díky kameře snímek připomíná, že se režisér nechal trochu inspirovat Tarantinem. Dokonce bych řekl že dobře. Herečka v hlavní roli zvládla své party na jedničku, to, jak se tvářila při některých svých kouscích bylo k sežrání. U mne za osmdesát. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Další romantická bejkárna. Není to sice tak ostré jako Run! Bitch Run!, ale i tak je to klasický představitel tohoto lechtivého žánru. Dneska zhřešíš a zítra požádáš o odpuštění - to je krása víry, páteř filmu a Nude Nuns with Big Guns rozhodně doporučuji všem, jež se závodně křižují - 55%. ()

Hyperbolic 

všechny recenze uživatele

Podobně oplzlý a hláškující klenot/odpad kinematografie jako starší bráška, ovšem asi trošku méně zábavný. Výplňových scén zde bylo více a chvílemi jsem se nudil. Některé postavy jsou tak výborné, že si říkám, že v jiném filmu by nefungovaly. Je na to potřeba asi tato správná atmosféra. Jinak je to misogynní brutální exploitation, který urazí snad každého. ()

Bobofon odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérsky natočená nehorázná blbost.. Kdyby aspoň ty holky byly hezký, ale na ty se jako na celý film hodí spíš slovo: odpudivý. ()

yazik 

všechny recenze uživatele

Laciná kravina plná nahoty, zbraní, krve a rádobydrsných řečí. Tento film je asi určen pro všechny kritiky filmů, aby se zamysleli nad tím, než začnou jiné filmy kritizovat, protože ve srovnání s tímhle je vše ostatní umění... Na druhou stranu co vše dokáže režisér s kamerou, nad tím zůstavá rozum stát :). Ve srovnání s tímto dílem jsou scénky v Matrixu ubohé. Ehm, teď už ani nevím, co je v mém komentáři ironie/sarkasmus a co myslím vážně. No, to si holt bude muset každý přebrat sám. PS: Snad jedinej film, u kterého jsem nevěděl, jak ohodnotit. To, co jsem od toho očekával, to jsem v podstatě i dostal, takže nejsem zklamaný, protože jsem nic neočekával. :) ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

To samé, co předchozí Guzmanův film Run Bitch Run. Takové sympatické tarantinovské porno, ale něco tomu prostě chybí. Většina koz i ženských stojí za hovno a dialogy i atmosféru by to chtělo trochu více potarantinovštit. Kytarová hudba však nemá chybu. Na začátku jsem si myslel, že to bude ještě lepší než Run Bitch Run, protože scéna, kdy jeptiška po Desperadovsku vypráví knězi, jak tajemný cizinec (také jeptiška) vystřílí zločinecké hnízdo, byla docela dobrá. Bohužel si film nedrží poutavost a tempo po celou dobu stopáže. ()

tommyt 

všechny recenze uživatele

Film som si stiahol v rámci srandy, veď strieľajúce, sporo (alebo vôbec) odeté mníšky a "božie poslanie" vyvraždiť všetok zlo sľubovalo veľa...Efekt sa však nedostavil. Zlý strih, málo efektné (a smiešne) scény a celkovo pomerne nudný dojem...Svetlejšími momentmi boli snáď iba celkom pekné "hlavné hrdinky". Ináč, ak si tento film chce človek pozrieť zo serióznych dôvodov, pravdepodobne sa dosť sklame...Ale popravde tento film sa "vážne" ani pozerať nedá. Minutáž akurát dostatočná na to, aby to človek predčasne nevypol, no ono ten film v podstate tak akobynič ubieha....Nie je to úplne prepadák, ale rád sa k tomuto filmu už nevrátim...2/10 ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Další nepříliš kvalitně provedený pokus o Rodrigueze/Tarantina a pokus o kopii Kill Bill. Oproti Run! Bitch Run! přibylo hezkých poprsí, ale bohužel se nezlepšil herecký projev. Třetí pokus snad mistru Guzmanovi už vyjde. ()

Reklama

Reklama