Reklama

Reklama

Svět po zániku

  • USA The Day
Trailer

Deset let po apokalypse se světem toulá pětice přeživších lidí, kteří se snaží najít bezpečné místo, kde by mohli začít nový život. Konečně by tak mohli přestat utíkat před kanibalskými kmeny, které jsou jim na stopě... (TV Prima)

Videa (8)

Trailer

Recenze (122)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ta sychravá atmosféra postapokalyptického světa sice nebyla nijak originální, ale mě se hodně líbila. A líbilo se mi i obsazení, přičemž prim hrála asi nejméně známá ze všech herců Ashley Bell. Všechno tak nějak šlapalo do očekávaného finále, které mě ovšem docela vytočilo. Já chápu, že občas tvůrci nemají dostatek financí a tak se některé zásadní scény musí odehrávat ve tmě. Ale to, už vzhledem k obsazení a tomu, co se dělo předtím, nebyl tenhle případ. Tak sakra proč? Jestliže se tenhle film chce zaškatulkovat, mimojiné, do kolonky hororů, tak bych ocenil detailnější jatka. V tu chvíli film přešel do podprůměru, ale pak se rozednilo a přišla závěrečná scéna, která pomyslnou laťku zase trošku zvedla. To jsem nečekal. 55% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi alespoň trochu musí líbit. To prostě jinak nejde. Svět po apokalypse, zajímavá skupina postav, která cestuje a snaží se přežít, překážky, které jsou jim kladeny do cesty a které některé z nich stojí život, a to ani jejich smrt nečekáte. Díky postavám a herectví se mi tohle líbilo, protože příběh až tak zajímavý není. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pětice přeživších brouzdá po zničeném světě a hledá své vysněné krásné místo kde by malej hobit mohl zasadit kouzelné fazole, bo co to sebou táhne. Cestou potkají domeček, v domečku je pastička a než se nadějí stahují se na ně ze všech stran kanibalové vedení Míšou Eklundem s indiánským čírem na hlavě který vedle toho, že žere lidi na potkání se ukáže být tak starostlivý rodič, že aspiruje na cenu OTCE ROKU. Naši klaďáci nejsou zrovna happy že se dostali na menu dne a tak dělají co mohou aby kanibalové nezjistili že jsou to frajeři liboví. Na obou stranách začnou padat hlavy (občas doslova) a nás čeká totální vybíjená na jejímž konci může být vítěz jen jeden. Připomínalo mi to horor ZUBY NEHTY a fajn jsem se bavil za mě tedy spokojenost. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

V tomto případě jde o ultralaciný škvár, pro který ale tentokrát bohužel neplatí ono známe pořekadlo Za málo peněz hodně muziky. Tady totiž divák dostane za málo peněz úplný hovno. Pět nesympatických postav obsazených nesympatickými herci se uzavře do vizuálně nevýrazného domku a brání se bandě trapných pitomců. Tvůrci se tu jaksi ale neobtěžovali cokoliv vysvětlovat, takže já nepobral jakékoliv motivy všech zúčastněných, proč se to vše děje, co onu situaci zapříčinilo atd., atd., prostě bylo na plac hozeno pár nefunkčních postaviček a na důvody sere pes, poperte se s tím. Akce tu je jinak málo, a když se přece jen dostane ke slovu, je nudná, hodně patrné tu jsou pokusy o syrovost, ale z mého pohledu se to též krutě nepovedlo, atmosféru pak mělo navodit zřejmě černobíle pojetí snímku, ovšem na to já reaguji jedním velkým HAHAHA, napětí žádné, já jsem z celé té podívané zkrátka opravdu hodně zklamán, neboť tento typ filmu mám jinak opravdu rád, a rozhodně si nemyslím, že hlavním důvodem celkového selhání této podívané byl nedostatek financí, ale jednoznačně naprostá absence tvůrčího talentu, bez kterého ještě nikdy nic zásadního nevzniklo. Doporučuji se vyhnout velkým obloukem! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Totálne rozobratie situácie, do akej sa dostalo pár ľudí. Film mal dlhší rozbeh, ale keď sa rozbehol, bol plný akcie, krvi a adrenalínu. Je jasné, že ide o nízkorozpočtový film, lebo je jeden dom, na jednej strane ľudia, ktorý chcú prežiť a na strane druhej, ľudia, ktorý ich chcú zjesť, a tak boj sa môže začať. Do toho pár nepodarených psycho flashbackou, ktoré boli úplne mimo. Príbeh je jednoduchý, ale s postavami som Súcítil a dá sa povedať, že mi boli aj sympatické. Koncoví boj sa odohrával poväčšine v tme, a bolo vidieť leda tak hovno. A týmto námetom sa dali urobiť veci, ale potenciál nebol naplnený. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Namísto pravých hlav pobitých kanibalů byly v dané scéně na kůly filmaři nabodnuty naaranžované ananasové melouny. (Conspi)
  • Základna filmové pětice byla filmaři zbudována na místě starých koňských stájí. (Conspi)

Reklama

Reklama