Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Při sledování akčních důchodců mě napadlo, že Cockneys vs Zombies vlastně mohlo teoreticky obstát jako takové Expendables na zombie způsob. Ale bohužel, nebo vlastně bohudík, je důchodcům věnována jen asi třetina filmu, tudíž se nedá mluvit ani o pokusu o zombie Expendables, čímž se film mohl odlišit od té spousty zombie filmů, které umělci s kamerou na nás poslední léta chrlí. Zevláci vs zombíci je zombie komedie, které chybí humor, ale i děj, a vlastně cokoli, kvůli čemu byste měli u ní strávit devadesát minut času. Po řemeslné stránce je film naprosto v pořádku. Po těch dalších stránkách je to bohužel v nepořádku - je to takové prázdné, jako kdyby to točil někdo, kdo horrorovému žánru příliš neholduje a kdo jen chtěl rychle vydělat na současné popularitě zombie žánru. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání, ale i tak jsem se dobře bavil. Hlášky důchodců jsou kulervoucí a je škoda, že nedostali více prostoru. Některé scény jsou velice originální, např. Scéna s děckem mě rozesmála tak, že jsem probudil souseda vedle ve městě. Dále co chválím je můj oblíbený britský humor, který miluju a opět mě nezklamal. Co musím vytknout jsou efekty, které mě nenadchly, ale taky mi ten film nezhnusily. Dále také hrozí nuda u některých částí filmu, hlavně u dialogů mladých. Verdikt ? Slušná birtská komedie, na kterou se pěkně kouká, ale stále nepředčila Soumrak Mrtvých. 70% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tie britské komediálne zombárne asi ani nemôžu sklamať a keď si to porovnám s ďalšími úspešnými kúskami (Súmrak mŕtvych, Doghouse, dokonca americký Zombieland), toto je asi jediný film, pri ktorom som dlho uvažoval nad plným počtom. Tvorcovia by ale museli ešte viac pridať na krvilačnosti, aby som bol úplne spokojný. V každom prípade strčiť do toho vitálnych dôchodcov bolo to najlepšie, čo sa tu dalo vymyslieť. Dokonca by som privítal, keby dostali stopercentný priestor, lebo tých skečov s nimi mohlo byť ešte omnoho viac. Zvláštne, taká jednoduchá banalita, a ešte to nikoho nenapadlo. Scénka s miminom či "šprintujúci" dedko s vozíčkom ma však pobavili ako už dlho nič, čoskoro si dám určite s radosťou repete. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta spokojenost. Zacatek sice vypada jak light verze Ritchieovek s vcelku mizerne nacasovanejma forama, ale sem tam se necemu zasmat da, flashbacky jsou suprovy a herci sympataci. Ale po pulhodince se z toho vyklube solidne krvavej horor s tak stupidnim pribehem, az se clovek musi smat. Ono je to stejne spis horor mixnutej s cernou komedii. No a zaver je takovej narez, ze sem musel prihodit ctvrtou hvezdicku. K tomu slusny triky, fajn hudba a hlaskujici borec Ford. Klidne bych sel do druhyho dilu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ typicky britský humor je na môj vkus príliš suchý a skoro až trápny, okrem pár zábleskov. Scenár samozrejme tiež nemôže byť oporou, ale sklamali ma aj herci. Ak sa tak tí senilní ľudia dajú nazvať. Existujú rozhodne lepšie filmy z tohto žánru, toto je skôr ako paródia a preto film nikomu nedoporučujem. Určite neočakávajte veľa, prakticky len taká kratochvíľka na dlhý zimný večer. Celkom nuda a sklamanie, pretože som fanúšikom zombie filmov. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)

Reklama

Reklama