Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

Lanark 

všechny recenze uživatele

Je to mezi 2* a 3* ..vlastně přesný pade. Zombie žánr už vážně začíná být trochu vyčerpaný a vlastně o tom jak se u Cockneys vs. Zombies budete bavit záleží na tom, kolik podobných jste viděli předtím. Přesto jsem se na pár místech fakt zasmál, a důchodci jsou ve výsledku víc "cool" a hlavně zábavně sebereflexivnější než teenageři. Jinak je to ale jedno velký klišé. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Nelze než pochválit, že zde jsou zombie opravdu ty staré známé pomalé mrchy a ne, jak bývá poslední dobou zvykem, mutanti co běhají rychleji než jamajští sprinteři a skáčou výš jak ruští výškaři. To dokážu ocenit, ačkoli celkově mám k zombie filmům spíš chladný vztah a rozhodně nemůžu být považován za milovníka a znalce žánru. Zde jsem udělal výjimku a to hlavně vzhledem k očekávání špičkového britského humoru. Ten se dostavil, bohužel ale v mnohem menší míře než bych rád, a tak jsem se několikrát přistihl, že se docela nudím. Hluchá místa snímek nejvíc sráží a právě proto: 60 %. Oblíbená část- jedna z nejlepších pěších honiček v historii kinematografie ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání. Od Britů jsem čekal hodně, protože humor a horor jim jde hodně dobře, nicméně jsem se ani jednou nezasmál a spíše jsem čekal na zombíky a to jen proto že masky zombíků byly parádní. Humor je jednoduchej což by nevadilo ale byl poddanej tak křečovitě že to bylo horší, hlavně mě sraly furt ty důchodci. Gore je překvapivě slušné, není ho tu moc ale vypadá slušně. Ale i tak pro mě se jedné o podprůměr. Nicneříkající. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…HEJ ZOMBIE! PADEJTE Z MÝHO RAJÓNU!....“ /// Hlavně prej všechno musí vypadat pohodově a vodlechčeně. Mizernej rozpočet přebije nadšení a zápal ,,pro věc“, slabej scénář zase všudypřítomnej černej humor, jenž (spolu s rudou barvou) musí každýmu cákat až do vobejváku! A tak stvořili partičku naturelem podobnou tý z Misfits (v klidu, je to fakt levná napodobenina…) a vsadili na zesměšnění osvědčenejch ,,zombie“ postupů. Má to jeden zádrhel – nemá to napětí a ani se moc nesměju. Možná ty mladší rozchláme parta důchodců, ale to se prostě se čtvrteční dopolední návštěvou Kaufláče nedá srovnat! Tam jsou emoce, napětí…..(pravda, ten humor mi taky dost často chybí…). Těm děckám nevěřím ani to, že se neberou vážně, což by měl bejt u takovýho filmu základ (tady maj ty důchodci celkem navrch). Dokonce tu je málo dobrejch či hustejch gagů. Je to takový – HLOUPÝ! Takže další pohádka, která u ,,Fr“ propadla. A jak tak koukám, nejen u mě. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Su zvědavej na bitku zombie rowdies. 2.) Zajímá mě co vznikne spojením hrobníka, Damu, Famu a domova důchodců. 3.) Thx za titule ,,dezibook“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Škoda přeškoda nevyrovnaného tempa filmu...Dost se to zpomaluje a místy se skoro nic neděje. Ale když se děje, stojí to často za to, britský humor je zastoupen v hojné míře a i když by ho mohlo být víc, je to zábavná vize toho, jak by se se zombie apokalypsou vyrovnali obyvatelé Londýna. Bitka rowdies je prostě skvělá a některé gagy jsou ultimátní. Na druhou stranu z toho šlo určitě vytřískat víc, hlavně scénář mohl být trochu košatější. Ale jako zombie jednohubka s typicky ostrovním vtipem je to dobrá zábavná záležitost. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)

Reklama

Reklama