Reklama

Reklama

Ao no Exorcist

(seriál)
  • Japonsko 青の祓魔師[エクソシスト] (více)
Trailer 3
Japonsko, (2011–2024), 24 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Kazue Kató (komiks)

Hrají:

Nobuhiko Okamoto, Džun Fukujama, Akeno Watanabe, Nao Tójama, Sumire Morohoši, Kazuja Nakai, Megumi Hajašibara, Kotori Koiwai, Tecuja Kakihara, Júki Kadži (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(61)

Rozhodnut vzdát se dráhy Satanova nelegitimního syna vstupuje Rin na Akademii pravého kříže, aby se po vzoru svého učitele stal exorcistou. (Netflix)

Recenze uživatele Zíza k tomuto seriálu (2)

Ao no Exorcist (2011) 

Jako Okumurovi jsou pěkní bráchové. Jeden má pěknou bouchačku, druhý ocas, meč a modré plameny. Potom mají pěkné oči. Prostě je to všechno hezky nakreslené. Hudba je také povedená. Příběh, no, zaujal, nezaujal. Já bych chtěla přeskočit k něčemu "vážnějšímu". Co dělají ve škole, jak trénují, jak si vytvářejí pouta mě moc nebralo. Ani nově příchozí postavy. Chci víc opravdového boje. Není, nebude. Ne ve 25 dílech. Manga je prý lepší. Tohle má výhodu jen v barvičkách. Víc čtěte. Existují lepší šóneny a ne, Bleach nemyslím. :-D Slabé 3* ()

Kjóto fudžó'ó hen (2017) (S02) 

Na to jak mě první série moc nezaujala, se mi ta druhá docela líbila. Líp fungovaly postavy, jejich pocity, člověk se k nim snadněji dostal a mohl je mít i rád. Opět je to i líbivě nakreslené, takže jsem byla spokojená. Obzvlášť když příběh byl zajímavý, dokázal být i akční a samozřejmě jako v každém šónenu měl i své legrační momenty. Nakonec se mi líbil opening i ending. V podstatě k tomu nemám moc co říct. Líbilo se mi, sedlo mi to. Nevím ani pořádně proč. Hlavní je, že jsem odešla spokojená. ()

Reklama

Reklama