Reklama

Reklama

Ao no Exorcist

(seriál)
  • Japonsko 青の祓魔師[エクソシスト] (více)
Trailer 2
Japonsko, (2011–2024), 24 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Kazue Kató (komiks)

Hrají:

Nobuhiko Okamoto, Džun Fukujama, Akeno Watanabe, Nao Tójama, Sumire Morohoši, Kazuja Nakai, Megumi Hajašibara, Kotori Koiwai, Tecuja Kakihara, Júki Kadži (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(61)

Rozhodnut vzdát se dráhy Satanova nelegitimního syna vstupuje Rin na Akademii pravého kříže, aby se po vzoru svého učitele stal exorcistou. (Netflix)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (2)

Ao no Exorcist (2011) 

Tak nám seriál skončil a jak bych shrnul jeho počin uchvátit a potěšit diváka? V rychlosti zkráceno ~ "Ale jo, jde to". Okumura Rikuo, Okumura Rin. Dva bratři narozeni ženě, kterou posedl démon. A ne ledajaký. Rovnou satan. Jeden z nich objeví své skryté síly za pomocí meče a po chvíli se objeví v Exorcistické škole, kde učí jeho bratr Rikuo. A začíná klasická zápletka - školní život / superpowers / ovládání nově nabyté síly / potíže v kolektivu / uznání kolektivu / zlý učitel / hodný učitel / externí nebezpečí / cliffhanger / zdokonalení ovládání sil / marný boj / spojení sil (v přátelství / v krvi je síla) / zničení. Scénář, který nepovažuji ani jako spoiler, jak je známý a ohraný. Ale na druhou stranu! Musím říci, že jsem se bavil :-) Do první poloviny / 3/4 to bylo velmi kvalitní. Až ke konci teprve přehnané. Vtipy jsou tam velmi dobré (krom konce), příběh a situace též (krom konce) a celkově to na mě působilo velmi živě, svěže a nedokázal jsem odhadnout, co se bude v zápětí dít :-) (krom konce...). Proto horší 4*, neboli 70% ()

Kjóto fudžó'ó hen (2017) (S02) 

U druhé série jsem umíral nudou. Spousta nedorozumění, křičení, deus-ex machin, modrý hrdina naprosto nezajímavý, jen by jedl a bojoval, nulový vývoj osobnosti, to stejné jeho bratr. Bohužel musím říci, že nejzajímavější postavy z této série, které to alespoň trochu posouvaly, byly všechny ty, co nebyly hlavní... Neboli kamarádi Rina. A i tam bych našel výjimky. Celý King Revival arc byl jedním velkým "wtf". Pretty colors 40 % ()

Reklama

Reklama