Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

transbeskyd 

všechny recenze uživatele

Prima pokračuje v úporné snaze vydojit (tedy spíš vygrilovat) z celebrity vlastní výroby maximum a navíc grilovačky přece pořád letí. I když to nemá (asi kvůli oslovení ještě více diváků) ani náhodou grády z Ano, šéfe, kdy se evidentně Polreich cítil jako štika ve svém rybníce, jeho osobnost utáhne i tenhle přitroublý a nekonfliktní formát. To self PR rožnění nebo spíš takové rádoby přátelské a nicneříkající tlachání u kávy s Halinou si ale mohli tvůrci odpustit. To jen sráží můj někdejší možná naivní dojem, že Polreich třeba nebude jen další dobře placená figurka - rychlokvaška v zapáchajícím tuzemském mediálním rybníčku. Tak uvidíme, čeho se od Prima Zdeňka dočkáme příště:) ()

Petroff

všechny recenze uživatele

Ty vole, co má tohle bejt? Pohlreich s Pawlowskou pohromadě? No, to nás asi čeká dvojitá porce vtipnejch, vulgárních postřehů a mouder. Díky, ale nezájem. Když budu chtít grilovat, tak sakra vezmu nějaký maso a pudu ho hodit na rošt, nebudu kvůli tomu přece koukat na nějaký naše "celebrity", kterak to dělaj ony?! ___ Nebo kdyby si chtěla prožít zábavnější večer, moh` bych tě vzít ven a prostřelit ti hlavu. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché, kdo nemá rád Zděnka Pohlreicha nepřijde si zrovna na své. Kdo ale přejude jeho prá peprných výrazů a soustředí se na to, co vytvoří na talíři, ten nebude zklamán. Šéf servíruje tentokrát na grilu a to co vytvoří by se dalo jíst i z obrazovky. Rozhodně veliká inspirace pro milovníky jídel uvařených na venkovním ohni. ()

Lethe 

všechny recenze uživatele

Chateau Headache...:))))))))......jinak ale nic moc, Zdenek je dobrej, ale jeho humor nejvic zaril v Ano,sefe. Tenhle format je dost podivnej - je to neco mezi reklamnim shotem, bananovymi rybickami, italem v kuchyni a klukama v akci. Jako bych z toho citila, ze hlavnim ucelem poradu je vyvarit z Pohlreichovy popularity co nejvic. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Je príjemné pozerať sa na reláciu, kde sa griluje a ešte k tomu aj zaujímavo. A hoci v svojom najslávnejšom programe pôsobil ako kráľ všetkých hrubiánov, nemožno poprieť že Pohlreich sa do svojho remesla vyzná. Pre nás chlapcov z dediny je v grilovaní čosi príjemne nostalgické a Pohlreichove praktické rady sa možno raz budú hodiť. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama