VOD (1)
Obsahy(1)
Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.
Témata jednotlivých dílů:
1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality
(Deco.20)
Recenze (142)
Je to jednoduché, kdo nemá rád Zděnka Pohlreicha nepřijde si zrovna na své. Kdo ale přejude jeho prá peprných výrazů a soustředí se na to, co vytvoří na talíři, ten nebude zklamán. Šéf servíruje tentokrát na grilu a to co vytvoří by se dalo jíst i z obrazovky. Rozhodně veliká inspirace pro milovníky jídel uvařených na venkovním ohni. ()
Šéf na grilu nemá takový potenciál zábavnosti jako Ano, šéfe!, protože se jedná v podstatě o klasickou kuchařskou show. Obsazení Haliny vnímám jako jednoznačně největší šlápnutí vedle. Přesto hodnotím vcelku vysoko, protože vše zachraňuje Šéfův um a vtip. No a kde jinde uvidíte Pohlreicha používat kečup?!? ()
Zdeněk se zde trefil opět do černého. Jako milovníka masa mě naučil pár dobrých triků a ukázal mi, že u nás pujdou všechny kupované marinády, či podobně složky, dochucené jinými věcmi prostě patří pouze do koše. Nikdy bych si ani nepomyslel, že udělat pořadně dobrý steak je taková věda. Zdeněk zde opět dokazuje, že určitě patří mezi elitu české gastronomie. Nemohu se dočkat dalšího grilování, kde nezapomenu na Zdeňkovo rady.U mě neni co řešit, krásných 80 %. ()
Ty vole, co má tohle bejt? Pohlreich s Pawlowskou pohromadě? No, to nás asi čeká dvojitá porce vtipnejch, vulgárních postřehů a mouder. Díky, ale nezájem. Když budu chtít grilovat, tak sakra vezmu nějaký maso a pudu ho hodit na rošt, nebudu kvůli tomu přece koukat na nějaký naše "celebrity", kterak to dělaj ony?! ___ Nebo kdyby si chtěla prožít zábavnější večer, moh` bych tě vzít ven a prostřelit ti hlavu. ()
Ano uznávám, že vyjadřování pana Pohlreicha není nijak na velké úrovni, ale za prvé si myslím, že je mnohem lepší poslouchat všední lidovou řeč, než kdyby Zděnda používal nějakou mluvu vědce a suroviny jmenoval v latinských názvech. A za druhé mám dojem, že to jak mluví, by snad mělo být jedno. Důležité je co umí a pan Pohlreich toho umí dost. Má smysl pro čerstvé potraviny, což se mi líbí. Nevytváří porce pro vrabce a klade důraz na výraznou chuť a rozmanitou estetiku jídla. Zkrátka jídlo je jeho vášní a dává to dost dobře najevo. ()
Galerie (9)
Photo © TV Prima
Zajímavosti (2)
- Původně se před spoluprací s Halinou Pawlowskou uvažovalo o Františku Ringo Čechovi, který měl v pořadu vystupovat coby zvědavý soused. (Fenk)
- V třetí epizodě druhé série pořadu na sebe Zdeněk Pohlreich prozradil, že má doma 4 kočky. (MTHRFCKR)
Reklama