Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

kingik 

všechny recenze uživatele

Umírněnější Pohlreich, ale také o dost nudnější. Nemá totiž komu nadávat, koho peskovat a být za pana důležitého a pochopitelně ani nehláškuje. Že v podstatě vaří blivajzy, to už je vedlejší. Tady se nám předvádí, jak to roztáčí u grilu. Hodně stereotypní náhled na kulinářské umění mistra grilu. V podstatě se u toho dá usnout, a nijak mě to nenavnadí jít si do přírody něco ugrilovat. Serioznost Pohlreichovi až tak nesedí a jeho anabáze do restaurací jsou z diváckého hlediska "výživnější". Jeho mastné blafy z grilu jsou tak akorát peklo pro žlučaře, ale Rajko Doleček odborný dohled nad pořadem neměl. Místo toho je tam nechutná Halina Obrovská. 40% ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že čím více se ZP věnuje tomu hlavnímu v jeho pořadech - tedy jídlu, tím víc lidí brblá. Tak mě napadá, jestli tu obecně nedošlo k disinterpretaci záměru páně šéfkuchařova, když vlezl na naše obrazovky - on to určitě nedělal z toho pohnutku, že měl bytostnou potřebu Čechy naučit novým výrazům k nadávání a stěžování si. ()

Reklama

Skytavka 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se u toho tak nenachechtám, jako když si pustím Ano šéfe. Nečůrám si z toho zábavou do kalhot. Přesto nechápu ta modrá čísla. Je to prostě instruktáž o grilování. Co by na tom mohlo být ještě špatně. Myslíte jako, že to moderoval zrovna ON? Anebo že tam nenaflákal všelijaké levné a dostupné suroviny a spatlal to dohromady, jak Babica? Nemusíte za dobrý recept utratit mraky peněz, ale s grilovacím kořením žádnou super parádu nikdy nenaděláte! ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako "milovníka" dobrého jídla (kvalitních steaků... ANO, jsem toho názoru, že kdo nejí maso je "podezřelej") a požitkáře, se vším, co k tomuto označení neodmyslitelně patří (ne nutně za každou cenu vždy spojovat s jídlem :o)) je tento pořad vlastně za trest. Sledovat totiž Zdeňka Pohlreicha při přípravě těchto "božských pokrmů" má za následek, že přijít ke mně domů, (v momentě kdy koukám na tento pořad), musíte mít silný pocit, že u mě musela nevyhnutelně propuknout epidemie slintavky. Co dodat k samotnému pořadu a Zdeňkovi Pohlreichovi?! Snad pouze toto. Mám rád (obdivuji) všechny ty, kteří něco v životě dokázali, jsou skutečnými odborníky ve svém oboru, jsou ochotni se s námi o své nabyté zkušenosti podělit a v neposlední řadě jsou schopni, to nám (široké laické veřejnosti) srozumitelně podat. Potom jim i tu "skrytou" reklamu odpustím, (zvlášť, když je to na tak lahodný mok, jakým bezpochyby pivo je). Pravda, JÁ před Budvarem dávám přednost plzínce, ale to je věc názoru. Pokud to navíc podávají mluvou sobě vlastní, se smyslem pro humor, který je navíc naladěn na podobnou notu jako ten můj, nezbývá než říct....DÍKY Zdendo, drž se a slibuju (až budem na chatě příště grilovat), že si vzpomenu na tvoje slova, "že tomu 1-ročnímu pašíkovi to nemůžu udělat a "sprasit ho". Ostatně tím bych "nezneuctil" pouze jeho, ale řádně to posral hlavně sobě a to bych opravdu nerad. * ubírám za ty "vsuvky" (rozhovory s H. Pavlovskou). Nemám v podstatě nic proti samotné myšlence, že se dozvídáme začátky Zdeňka Pohlreicha, co ho vedlo k tomu stát se kuchařem, názory na současnou kvalitu českého pohostinství, ale jsem toho názoru, že do toho formátu to nepatří.(ne v takové míře). Zdendo, napiš životopis, kdo bude mít zájem ten si ho přečte (já určitě ano), ale zde se drž jídla jako takového. Všeho moc škodí (jak už to tak bývá, někdy je méně více) a pokud by se to ubíralo tímto směrem, mohlo by mít hodně lidí pocit, že už je "PŘEPOHLREICHOVÁNO"...... a to bych nerad. ()

Mouzon 

všechny recenze uživatele

Šéf tentokrát ukazuje, co umí nejen jako manažer, ale také coby kuchař. Jazyková brilantnost zůstává ("Jestli si myslíte, že to půjde uvařit jinak, tak vás přejedu motorkou a zacouvám") a velkým kladem je rovněž fakt, že ZP jako jedna z mála českých celebrit pouze neplká o tom, co a jak by se mělo zlepšit, ale ve svém oboru to také umí lépe udělat. Kdybychom to přirovnali k české politické situaci, pak ANO, ŠÉFE! by bylo takovým obecným návodem, jak progresivně a efektivně vést stát, a ŠÉF NA GRILU by mohl zastávat funkci praktických ukázek politikových dovedností při řešení jednotlivých problémů. Je ale potřeba začít od našich žaludků, až pak je na řadě státní správa. Snad se někdy podobného politického Pohlreicha dočkáme. Václav Moravec toho zatím není schopen. Ve svém pořadu vytváří pouhou paralelu obyčejným kulinářským pořadům, v nichž vaří osoby z lidu (tu lépe, tu hůře). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama