Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

senoritar odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci být malicherná detailistka, ale odkdy had řve?? Vetšinou mi nevadí sledovat horory z levnějších produkcí, ale tahle sračka by se měla zavřít někam do sejfu pro nejhorší filmy, které by už nikdy neměly přijít na televizní obrazovku. Divím se, že i ten had se nezděsil a neutekl. Casper Van Dien by měl vážně začít číst scénáře, než nějakou roli přijme. Nekoukatelné. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo mi jen pět minut začátku a více už nikdy nechci vidět. Všichni "herci" spíše nehráli , scénař má jen jednu stránku a triky nebudu komentovat. Atmosféru to taky nepotkalo. Jestli todle někdo má za horor tak asi protože je to tak strašný film po všech stránkách. Dostat do ruky kameru a gumový želatínový hady udělám lepší horor. ()

Reklama

Blazin odpad!

všechny recenze uživatele

Samotný had není tak špatně udělaný, horší je na tom, že jednou je se schová v garáži tak že ho nikdo nevidí, podruhý je 5krát větší než auto. K tomu se přidává nevychytávka nebo klišé asi každou 3.minutu a vzniká z toho co? Totální hovadina, která si snad nezaslouží ani ten odpad, nechápu jak tohle může vůbec někdo natočit a nejhorší je na tom to, že ještě natočili 2.díl. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Horrorové béčko se zrovna dvakrát nevydařilo. Triky jsou i na béčko k smíchu a podvného plaza se bude stěží bát někdo, komu je víc jak pět let. Scénář a herecké výkony jsou přiměřeně pokleslé, režie se všemi těmi podivnými střihy a nešikovnám vyprávěním na úrovni nadšence amatéra. Přesto v klidu dám jednu hvězdu, film se dá v pohodě dokoukat, nabízí totiž lejckaká osvěžení, která nepustí film do ubíjející nudy. Divák se třeba celý film může znovu a znovu divit, proč se herci tváří tak vyděšeně, když na ně útočí viditelně špatná počítačová animace nebo se zachechtá u bojových akcí hdrinů s hadem. Taky scénárista připravil pár lahůdek, třeba když policista hledá svého kolegu, najde auto totálně postříkane krví a podezřívavě volá Halo, Lousi. Nejvíc mě potěšila scéna, kdy na mladou dvojici útočí obrovitý had, oni rychle nasedají na kola, ale nezapomenou věnovat několik drahocených vteřin tomu, aby si nasadili cyklistické přilby. Další hvězdu by si film zasloužil, kdyby se v závěru Englund proměnil na Freddieho, mládeži oznámil, že se nacházejí v blbém snu a že to skutečná hrůza je teprve ted čeká. Žel, nestalo se. ()

Tico 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšila celý týden. A splnil mé očekávání. Dokonalý! Dlouho sem se tak nebavila... Váhala jsem jestli mám hodnotit za odpad, nebo za 100%. Jelikož mě film pobavil natolik, že jsem u něj málem brečela smíchy, nemůžu hodnotit jinak, než za 100. Ve filmu nebylo naprosto nic. Žádný herecký výkon, efekty, kamera, střih... prostě nic. Během sledování mě mnohokrát napadlo, že to nemůže být myšleno vážně. Nikde jsem ale u popisku filmu nenašla napsáno "komedie". Byla by z toho vážně výborná parodie. Nejvíc mě asi pobavil scénář, ten musel psát vážně nějakej machr. Takovéto "dílo" by se mělo někam zapsat, to se vážně jen tak natočit nepodaří. Každopádně se u mě film zapíše, jako jeden z nejvydařenějších všech dob. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama